Ιντέγε: «Σημαντικό για εμένα αυτό το γκολ»

Ιντέγε: «Σημαντικό για εμένα αυτό το γκολ»

Gazzetta team
Ιντέγε: «Σημαντικό για εμένα αυτό το γκολ»

bet365

Ο Μπράουν Ιντέγε αναφέρθηκε στο πρώτο του τέρμα με την φανέλα του Άρη και τόνισε πως είναι σημαντικό για τον ίδιο ενόψει της συνέχειας.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

Για τις φωτογραφίες που τράβηξε στον πανηγυρισμό του: «Είναι μια πολύ σημαντική στιγμή για εμένα, γιατί έβαλα το πρώτο μου γκολ με τον Άρη. Μόνο που ήμουν ευτυχισμένος, πιστεύω έχουν βγει καλές, αλλά θέλω να τις δω κιόλας»!

Για το πρώτο του γκολ με τον Άρη: «Είναι πάρα πολύ σημαντικό να έρθει το πρώτο γκολ, ήξερα ότι θα έρθει κάποια στιγμή κι ήρθε κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο και σε ένα παιχνίδι που το θέλαμε πάρα πολύ. Ήρθε μπροστά στον κόσμο μας κι ελπίζω πως θα έρθουν περισσότερα στη συνέχεια».

Για το που το αφιέρωσε: «Αφιερώνω το γκολ σε όλη την ομάδα, γιατί με στήριξαν από την πρώτη στιγμή. Δεν ήταν εύκολο να επανέλθω γιατί ένα χρόνο ήμουν ανενεργός. Αφιέρωσα το γκολ στον φροντιστή μας, γιατί μου έλεγε το μεσημέρι πως σήμερα είναι η μέρα μου».

Για τον Άγγελο Χαριστέα και τι τον είχε συμβουλέψει: «Με υποστήριξε πάρα πολύ, δεν μπορώ να αποκαλύψω όσα έχουμε πει».

Για το κακό ξεκίνημα του Άρη στο πρωτάθλημα: «Δεν ξεκινήσαμε καλά την σεζόν, ήταν σημαντική νίκη για εμάς για να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση. Μπορεί να μην έχουμε προπονητή, αλλά εμείς δουλεύουμε με σκοπό να οδηγήσουμε την ομάδα μπροστά».

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, έχουν μια πολύ καλή ομάδα. Είναι τα παιχνίδια που περιμένουμε πολύ οι ποδοσφαιριστές. Πιστεύω αν συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος με σήμερα, μπορούμε να πάρουμε τη νίκη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα