Παναθηναϊκός: Ο Δώνης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο παραίτησης!

Παναθηναϊκός: Ο Δώνης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο παραίτησης!

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Ο Δώνης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο παραίτησης!

bet365

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού στις δηλώσεις του μετά την ντροπή από τον Άρη άφησε ανοιχτό το μέλλον του στον πάγκο του Παναθηναϊκού. «Όλα είναι μέσα στο μυαλό μου, να δούμε τι θα γίνει μέχρι το βράδυ»...

Το εφιαλτικό βράδυ του Παναθηναϊκού στο «Κλεάνθης Βικελίδης» είναι λογικό και επόμενο να προκαλεί τριγμούς στο «πράσινο στρατόπεδο»! Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Γιώργος Δώνης μίλησε στην κάμερα της NOVA και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον πάγκο του Παναθηναϊκού! Ο Έλληνας τεχνικός είπε χαρακτηριστικά:

«Νομίζω ότι η εικόνα μας τα λέει όλα. Δεν υπάρχουν εξηγήσεις. Κρατάω την ψυχραιμία μου, και να δούμε τι θα γίνει μέχρι το βράδυ» είπε αρχικά και σε ερώτηση για το αν είναι ανοιχτή η παραίτησή του είπε:

«Όλα είναι ανοιχτά αυτή την στιγμή. Να πάω στα αποδυτήρια να μιλήσω με τους παίκτες και θα δούμε τι θα γίνει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα