Μαρτίνς: «Ο Σεμέδο έχει αρκετές πιθανότητες να προλάβει την Τότεναμ»

Δημήτρης Τομαράς
Μαρτίνς: «Ο Σεμέδο έχει αρκετές πιθανότητες να προλάβει την Τότεναμ»

bet365

Ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού εκτός το σχόλιό του για το παιχνίδι με τον Βόλο αποκάλυψε πως ο Ρούμπεν Σεμέδο έχει πλέον ουκ ολίγες ελπίδες να είναι διαθέσιμος με την Τότεναμ.
Ο Πέδρο Μαρτίνς επισήμανε για:
Την αναμέτρηση με τον Βόλο και την εικόνα του α' μέρους: Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν πράγματα να συζητήσουμε για το α' μέρος. Όμως υπάρχει η εξής διαφοροποίηση. Ο Βόλος ήρθε να παίξει ανοιχτά. Κάναμε λάθη και λόγω της ποιότητας του αντιπάλου. Στο 2ο μέρος ανακτήσαμε τον έλεγχο και παίξαμε στο επίπεδό μας και στο επίπεδο που έπρεπε. Σίγουρα όμως στο α' μέρος δώσαμε δικαίωμα στον αντίπαλο.
Την συνέχεια: Είναι αλήθεια πως είναι πολύ πιο εύκολο να δουλεύεις σε μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός να έχει πριν νίκη. Με την Τότεναμ όμως το παιχνίδι θα έχει τελείως χαρακτηριστικά από το σημερινό παιχνίδι.
Τους Σουντανί και Κούτρη και το ότι έπαιξε βασικός ο Βαλμπουενά σε σχέση με το ματς με Τότεναμ: Όχι δεν έχει καμία σχέση αυτό με τον Βαλμπουενά. Ναι για τους Κούτρη και Σουντανί είμαι ευχαριστημένος. Πολύ ευχαριστημένος. Ο Κούτρης ήταν πολύ καλός στο β' μέρος. Τους αφήσαμε εκτός λίστας λόγω των χαρακτηριστικών των ευρωπαϊκών αγώνων. Ξέρουμε πως ίσως οι παίκτες είναι απογοητευμένοι όπως οι Μπα, Μάρκοβιτς και Μπρούνο. Όμως αυτό έχει να κάνει με τα χαρακτηριστικά των αγώνων. Επίσης στον Γκερέρο θέλαμε να του δώσουμε χρόνο γιατί προερχόταν από πρόβλημα τραυματισμού.
Τον Σεμέδο: Ο Σεμέδο ξεκίνησε χθες να προπονείται με την ομάδα. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Είμαστε αισιόδοξοι. Το επιτελείο έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Υπάρχουν πλέον αρκετές πιθανότητες να προλάβει την Τότεναμ.
Το ότι ο κόσμος ζήτησε νίκη με Παναθηναϊκό: Όχι εμείς συγκεντρωνόμαστε στην Τότεναμ. Από την Πέμπτη το πρωί θα δούμε τον Παναθηναϊκό. Αυτό κάνουμε πάντα. Συγκεντρωνόμαστε στον επόμενο αγώνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα