Φορτούνης: «Έτσι πρέπει να τελειώνουμε αυτά τα παιχνίδια»

Gazzetta team
Φορτούνης: «Έτσι πρέπει να τελειώνουμε αυτά τα παιχνίδια»

bet365

Ο Κώστας Φορτούνης μίλησε για την ευρεία νίκη του Ολυμπιακού επί του Βόλου, τονίζοντας πως αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο πρέπει η ομάδα του να «καθαρίζει» τέτοια παιχνίδια.

Οι Πειραιώτες επικράτησαν εμφατικά (5-0) του Βόλου στο Φάληρο με τον τραυματία αρχηγό τους να μην κρύβει την ικανοποίησή του για την εμφάνιση της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:

Για το ματς με τον Βόλο: «Σίγουρα αυτά τα παιχνίδια πρέπει να τα τελειώνουμε έτσι. Ο κόσμος έρχεται στο γήπεδο για να βλέπει καλό ποδόσφαιρο να ευχαριστιέται νίκες και μεγάλα σκορ. Θέλαμε μια νίκη ψυχολογίας γιατί έχουμε ένα πολύ σημαντικό ματς την Τετάρτη απέναντι σε ένα πολύ δύσκολο αντίπαλο. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας».

Για την πορεία της αποθεραπείας του: «Κάθε μέρα κάνω θεραπείες, το πόδι είναι πάρα πολύ καλά και περιμένω κι εγώ σιγά σιγά να επιστρέψω στο γήπεδο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα