Εθνική: Ο Φαν'τ Σιπ θα δει δύο αγώνες του Ολυμπιακού και τα ματς των ΠΑΟΚ & ΑΕΚ

Δημήτρης Τομαράς
Εθνική: Ο Φαν'τ Σιπ θα δει δύο αγώνες του Ολυμπιακού και τα ματς των ΠΑΟΚ & ΑΕΚ

bet365

Ο Τζον Φαν'τ Σιπ θα δει τα ματς του Ολυμπιακού σε SL1 και Champions League και τα παιχνίδια των ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα στο προσεχές Σαββατοκύριακο.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τζον Φαν'τ Σιπ και οι συνεργάτες του Άρον Βίντερ, Μιχάλης Βαλκάνης πρόκειται να παρακολουθήσουν τρεις αγώνες της Super League 1 κατά το προσεχές Σαββατοκύριακο. Συγκεκριμένα, θα παραστούν στους αγώνες της 3ης αγωνιστικής: Ατρόμητος - ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός - Βόλος (Σάββατο) & ΑΕΚ - Λαμία (Κυριακή). Επίσης, την ερχόμενη Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου, ο Φαν'τ Σιπ και ο Βαλκάνης θα παρακολουθήσουν τον αγώνα του Ολυμπιακού εναντίον της Τότεναμ στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα