ΠΑΟΚ: Όλοι μέσα για το Περιστέρι

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Όλοι μέσα για το Περιστέρι

bet365

Οι πρωταθλητές ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με την τελευταία προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας. Προπονήθηκαν και μπήκαν στην αποστολή Ελ Καντουρί, Αουγκούστο και Βαρέλα.

Επιστροφή* 100% στον αγώνα Μαγιόρκα - Αθλέτικ Μπιλμπάο και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Η τελευταία… πρόβα του ΠΑΟΚ πριν από τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο ήταν χωρισμένη σε δύο κομμάτια, όμως τα ευχάριστα ήρθαν για τον Αμπέλ Φερέιρα με το τέλος της προπόνησης, που έβγαλαν κανονικά και οι Ελ Καντουρί, Αουγκούστο στους οποίους και μπορεί να υπολογίζει για το ματς στο Περιστέρι.

Στο πρώτο οι παίκτες εκτέλεσαν ένα ασκησιολόγιο φυσικής κατάστασης και στο δεύτερο δόθηκε έμφαση στην τακτική προσέγγιση του αγώνα κόντρα στον Περιστεριώτες.

Ο Αμπέλ Φερέιρα μετά το τέλος του προγράμματος ανακοίνωσε και την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Αθήνα. Αναλυτικά οι επιλογές του Πορτογάλου τεχνικού είναι οι:

Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μάτος, Γιαννούλης, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Μίσιτς, Εσίτι, Αουγκούστο, Ελ Καντουρί , Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Λημνιός, Στοχ, Σφιντέρσκι, Άκπομ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα