Βιεϊρίνια: «Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το πάρουμε ξανά!»

Βιεϊρίνια: «Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το πάρουμε ξανά!»

Βιεϊρίνια: «Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το πάρουμε ξανά!»

Αισιόδοξα μηνύματα έστειλε ο Πορτογάλος αρχηγός του ΠΑΟΚ, τόσο για την πορεία της αποθεραπείας του, όσο και για το μέλλον των νταμπλούχων Ελλάδας.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια αναφέρθηκε στην πορεία της αποθεραπείας του, το χρόνο επιστροφής του στα γήπεδα και τις εγχώριες διοργανώσεις, όπου έχει στόχο τη διατήρηση των κεκτημένων από την περσινή χρονιά.

Ο Πορτογάλος αρχηγός του ΠΑΟΚ παραβρέθηκε στην επίσημη παρουσίαση του νέου προγράμματος ραδιοφωνικού σταθμού (Metropolis 95,5) που έγινε σήμερα το βράδυ στους χώρους της ΔΕΘ.  

Εκεί μεταξύ άλλων είπε:

«Σε λίγο επιστρέφω. Και όπως κάνω πάντα, θα δώσω και πάλι το 100% για τον ΠΑΟΚ. Άλλωστε αυτό έχω μάθει να κάνω όσο φορώ αυτή τη φανέλα και το έχω δείξει. Αυτό θέλω να κάνω και τα επόμενα χρόνια.

Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Πέρσι κατακτήσαμε το Πρωτάθλημα αήττητοι και δεν αφήσαμε σε κανέναν το περιθώριο να μας αμφισβητήσει. Την ίδια προσπάθεια κάναμε και την χρονιά που είχε προηγηθεί και όλοι είδατε τι έγινε.

Φέτος μπορεί η σεζόν να μην άρχισε καλά και να είμαστε όλοι στεναχωρημένοι αλλά θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το πάρουμε ξανά! Αυτό και τίποτε λιγότερο».