Μάνος: Η πιο δημοφιλής «αγορά» για την 3η Αγωνιστική στο #slgrfantasy

Δημήτρης Τομαράς
Μάνος: Η πιο δημοφιλής «αγορά» για την 3η Αγωνιστική στο #slgrfantasy

bet365

Ο Δημήτρης Μάνος του ΟΦΗ είναι η πιο δημοφιλής «αγορά» για την 3η αγωνιστική, στο επίσημο παιχνίδι Fantasy της Super League 1, που συνεχίζεται για άλλη μία εβδομάδα.

Ο επιθετικός του ΟΦΗ που σημείωσε 2 γκολ και έδωσε μία ασίστ τη 2η αγωνιστική κατέχει την πρώτη θέση στη σχετική λίστα, καθώς 1.492 νέοι προπονητές τον επέλεξαν ως επιθετικό στην ομάδα τους και ενώ συνολικά έχει αποκτηθεί από το 16% των χρηστών. Στην δεύτερη θέση, βρίσκεται ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Ζοσέ Σα, έχοντας αποκτηθεί από 1.125 νέους manager και συνολικά από 41% των παικτών.

Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ Δημήτρης Γιαννούλης αποτελεί την 3η δημοφιλέστερη «αγορά» για την 3η αγωνιστική, καθώς έχει αποκτηθεί από 888 νέους προπονητές ενώ τέταρτος είναι ο μέσος του Άρη Γιάννης Φετφατζίδης με 865 νέες «αγορές». Την πρώτη πεντάδα με τις δημοφιλέστερες αγορές της 3ης αγωνιστικής συμπληρώνει ο μέσος του Παναιτωλικού Ντάλσιο με 837 με τη «φήμη» του να φτάνει στο 8%.
* Το επίσημο παιχνίδι Fantasy της Super League διατίθεται δωρεάν μέσω της ιστοσελίδας, του Google Play (για συσκευές Android) και σύντομα θα είναι διαθέσιμο και στο App Store (για συσκευές iOS).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα