Λαμία: Ενίσχυση στην εστία με Καχριμάν

Gazzetta team
Λαμία: Ενίσχυση στην εστία με Καχριμάν

bet365

Την απόκτηση του 35χρονου Σέρβου τερματοφύλακα Νταμίρ Καχριμάν, που την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Ηρακλή ανακοίνωσε η Λαμία.

Για άλλον παίκτη αναμενόταν η ανακοίνωση, για άλλον προέκυψε στη Φθιώτιδα, με τη Λαμία να αποκτά τον έμπειρο Σέρβο κίπερ, Νταμίρ Καχριμάν για την τρέχουσα σεζόν.

Ο 35χρονος τερματοφύλακας αγωνίστηκε πέρυσι στον Ηρακλή, φτάνοντας τις 13 συμμετοχές στη Football League, ενώ στο τέλος της χρονιάς έμεινε ελεύθερος. Παλαιότερα έπαιξε σε Σερβία (Ούζιτσε, Γιάβορ-Μάτιτς, Ζεμούν, Βοϊβοντίνα, Ραντ), Τουρκία (Κόνιασπορ) και Ουκρανία (Ταβρίγια), ενώ κορυφαία στιγμή της καριέρας του ήταν η τετραετία 2014-2018, όταν αγωνίστηκε με τα χρώματα του Ερυθρού Αστέρα σε 58 αγώνες, μεταξύ των οποίων και προκριματικά για το Champions και το Europa League.

Ο Καχριμάν προστίθεται στους Βελλίδη, Θεοδωρόπουλο και Κατσίκα, ενισχύοντας το ρόστερ κάτω από τα γκολπόστ και καλύπτοντας το κενό που εντοπίστηκε, παρότι αρχική πρόθεση του συλλόγου ήταν να πορευτεί με τους υπάρχοντες ποδοσφαιριστές στη συγκεκριμένη θέση.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 34χρονο (19/11/1984), Σέρβο τερματοφύλακα, Damir Kahriman, ο οποίος την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στον Ηρακλή.

Ο Kahriman θα φοράει τη φανέλα με τον αριθμό 13. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!

Μετά την υπογραφή της συμφωνίας ο έμπειρος τερματοφύλακας δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στη Λαμία, είναι μια πολύ καλή ομάδα και σίγουρα θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να τη βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα