Μπλαχίν: «Γιατί δεν έγραψαν ότι αναλαμβάνω την Ρεάλ;»

Μπλαχίν: «Γιατί δεν έγραψαν ότι αναλαμβάνω την Ρεάλ;»

Gazzetta team
Μπλαχίν: «Γιατί δεν έγραψαν ότι αναλαμβάνω την Ρεάλ;»

bet365

Ο Ολεγκ Μπαχίν διέψευσε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο το δημοσίευμα που τον ήθελε να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ για να αντικαταστήσει τον Αμπελ Φερέιρα.

Ουκρανικό δημοσίευμα ήθελε τον 66χρονο Ουκρανό τεχνικό να είναι σε συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ για την πιθανότητα να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο ίδιος πήρε θέση για τις φήμες αυτές χαρακτηρίζοντάς τες ως καθαρά ψέματα.

«Οι δημοσιογράφοι που έγραψαν για τον ΠΑΟΚ γιατί δεν έγραψαν πως αναλαμβάνω την Ρεάλ Μαδρίτης ή τη Μπαρτσελόνα; Λυπάμαι.

Για ποιες διαπραγματεύσεις μιλούν; Με ποιον; Με τον ΠΑΟΚ; Δεν έχω ιδέα. Φυσικά και λένε ψέματα. Δεν ξέρω από που προέρχονται αυτές οι πληροφορίες. Οι δημοσιογράφοι έγραψαν από το στενό μου περιβάλλον. Και ποιος είναι στο στενό μου περιβάλλον; Η σύζυγός μου ή τα παιδιά μου; Μπορώ να πω πως τα έγραψαν ωραία όμως...».

Όσον αφορά το μέλλον του ανέφερε «Υπήρχαν κάποιες προσφορές από άλλες ομάδες αλλά δεν μου ταίριαξαν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα