Μεταγραφές καλοκαιριού: 11+5 παίκτες που παραμένουν ελεύθεροι!

Θοδωρής Βασίλης
Μεταγραφές καλοκαιριού: 11+5 παίκτες που παραμένουν ελεύθεροι!

bet365

Σε περίπου 24 ώρες λήγει η προθεσμία μεταγραφών ελεύθερων παικτών και το gazzetta.gr σάς παρουσιάζει 11 + 5 περιπτώσεις που αναμένεται να απασχολήσουν έντονα!

Όταν την Παρασκευή (13/9) το ρολόι δείξει 15.00 θα σταματήσει και κάθε ελπίδα ελεύθερων να βρουν ομάδα, μιας και τότε λήγει κι η προθεσμία.

Οι free agent που υπάρχουν αυτήν τη στιγμή και μπορούν να βρουν ομάδα έστω και στα... παρά πέντε είναι αρκετοί και αρκετά καλοί, με εμπειρία από Super League.

Ο Γιάννης Στάθης, μετά τον Απόλλωνα είχε την ευκαιρία να μείνει στη Ριζούπολη ή να πει «ναι» στην Λαμία αλλά δεν πείστηκε να υπογράψει σε καμία από τις δύο ομάδες, ενώ βρέθηκε κοντά και σε ομάδα της Τουρκίας αλλά στράβωσε η υπόθεση λίγο πριν τις υπογραφές.

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης ακόμη δεν έχει βρει ομάδα, όπως κι ο Κοντοές, ενώ τα γάντια του Γλύκου ακόμα είναι κρεμασμένα.

Από την πλευρά του ο Σωτήρης Νίνης είναι κι αυτός σε αναζήτηση ομάδας, όπως κι ο Ποτουρίδης, ενώ ο Τριποτσέρης μετά την ΑΕΛ δεν έχει βρει προς το παρόν τον επόμενό του σταθμό.

Ο Ναζλίδης αναμένεται να συνεχίσει στα Χανιά αλλά ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί.

Σε 5-3-2:

Τερματοφύλακας: Παναγιώτης Γλύκος

Αμυντικοί: Κοντοές (αρ. μπακ χαφ), Τριποτσέρης (στόπερ), Ποτουρίδης (αρ. στόπερ), Τζανακάκης (δεξί στόπερ), Στάθης (δεξί μπακ χαφ)

Μέσοι: Τζίολης, Πέτσος, Νίνης

Επιθετικοί: Αθανασιάδης, Ναζλίδης

Στον πάγκο οι: Στρέζος, Κομεσίδης, Αργύρης Τσιμίκας, Ματσούκας, Μπαργκάν

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα