Από το 2016 ο ΠΑΟΚ οδηγεί τις εξελίξεις και συνεχίζει…

Από το 2016 ο ΠΑΟΚ οδηγεί τις εξελίξεις και συνεχίζει…

Από το 2016 ο ΠΑΟΚ οδηγεί τις εξελίξεις και συνεχίζει…

bet365

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου καταγράφει στο σημερινό blog του στο gazzetta μερικές από τις αλλαγές που έχουν υλοποιηθεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο και προβλέπει για τα τηλεοπτικά που αποτελούν το πιο μεγάλο θέμα των ημερών.

Να ξαναθυμίσουμε τι γίνονταν στο ελληνικό ποδόσφαιρο πριν το 2016; Υπάρχει κανείς που δεν ξέρει ότι τα πρωταθλήματα κρίνονταν από τον Οκτώβριο; Ποιος δεν θυμάται ότι υπήρχε ομάδα που δεν έπρεπε να καταλογιστεί εναντίον της πέναλτι και αυτό συνέβαινε επί 91 σερί παιχνίδια πρωταθλήματος; Έχει πλάκα να μην ξέρει ο οποιοσδήποτε Έλληνας φίλαθλος ότι πέρασαν 74 συνεχόμενα παιχνίδια από το 2011 μέχρι το 2014 όπου συγκεκριμένη ομάδα δεν δέχθηκε κόκκινη κάρτα; Ας μην πάμε σε άλλα δικαστικά ζητήματα και εκκρεμότητες που σχετίζονται με όλα αυτά και τον Ολυμπιακό.

Όταν στις 2 Μαρτίου του 2016 ο ΠΑΟΚ έφυγε από το γήπεδο και από τον κύπελλο μετά τα όργια Παπά στην Τούμπα, ο Σαββίδης δεσμεύτηκε για την αλλαγή στο ποδόσφαιρό μας. Ο ΠΑΟΚ έφυγε, οι άλλοι έστω και αν δεν τον ακολούθησαν, συντάχθηκαν μαζί του, οι διεθνείς Ομοσπονδίες ήρθαν, η προσωρινή διοίκηση ανέλαβε και… από τότε έγινε ό, τι έγινε για να φθάσουμε στα χρόνια όπου και άλλες ομάδες είχαν και έχουν το δικαίωμα να διεκδικούν το πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ πρωταγωνίστησε και τότε στην πιο μεγάλη αλλαγή για να καθαρίσει (έστω σε ένα ποσοστό) το ποδόσφαιρό μας, ο ΠΑΟΚ πρωταγωνιστεί και το 2019 όπου και πάλι οδηγούμαστε σε κάτι πολύ-πολύ σημαντικό που σχετίζεται με τα τηλεοπτικά πράγματα που αποτελούν βασικό έσοδο για κάθε ΠΑΕ.

Τι συμβαίνει τώρα; Αυτά που ο ΠΑΟΚ ετοίμασε από το 2018 και το εφάρμοσε στο πρωτάθλημα από το καλοκαίρι του 2019, οι άλλοι θα το επιχειρήσουν από το 2020!

Πώς ξεκίνησαν όλα;

«Ήταν επιχειρηματικό ρίσκο…» γράφτηκε σε επίσημη ανακοίνωση. Από εκεί ξεκίνησαν οι ειρωνείες για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και την στάση της στα τηλεοπτικά.

Στην πορεία προέκυψε η πρώτη ανακοίνωση για το PAOK TV. Από εκεί και μετά όλοι μιλούσαν γι’ αυτό. Οι ΠΑΟΚτσήδες με περηφάνια για την πολύ προχωρημένη κίνηση της ΠΑΕ που ήρθε και σαν απάντηση στον οικονομικό πόλεμο που οργανωμένα δέχθηκε η ομάδα τους. Μίλησαν όμως και όλοι οι αντίπαλοι. Επίσημα και ανεπίσημα. Στην αρχή ειρωνεύτηκαν! Μετά το υποτίμησαν. Στην πορεία άρχισαν να το συζητούν με οικονομικούς όρους. Και τώρα σκέφτονται πώς θα το μιμηθούν…

Από προχθές άρχισαν οι πρώτες αντιδράσεις για τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός και το πιθανό ενδεχόμενο να αγοράσει τη NOVA. Αργά το κατάλαβαν, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι έμπλεξαν και είτε θα εκτεθούν ανεπανόρθωτα, είτε θα ακολουθήσουν (ως πολιτική) τον ΠΑΟΚ.

Όπως και στο θέμα της κάθαρσης του ποδοσφαίρου την οποία ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε επίσημα από το 2016, όπως και στην αλλαγή διοίκησης της ΕΠΟ (καλά ξεμπερδέματα στους πρώην με τα δικαστήρια που έρχονται) στο θέμα του VAR και τόσων άλλων κινήσεων που αλλάζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο, έτσι και τώρα στα τηλεοπτικά, ο ΠΑΟΚ έδειξε τον δρόμο και οι άλλοι δεν γίνεται να μην ακολουθήσουν.

* Αφού αναφερθήκαμε στο θέμα... Μάλλον ψέματα θα είναι κύριε Αυγενάκη το ότι φαίνεται να συμπορεύεστε με όσους είναι κατά του VAR! Πολλά τα παράξενα που μαζεύονται τώρα τελευταία κύριε Αυγενάκη... Ειδικά αυτό περί ακριβοπληρωμένου VAR, κάπου το ξανακούσαμε πολύ πρόσφατα!!

* Ένας κύριος που λέει πολλά τις τελευταίες ημέρες, ανέφερε χθες ότι για όσα συνέβησαν σε γήπεδο που έπαιζε η ακαδημία του Ολυμπιακού φταίνε... ψευτόμαγκες δημοσιογράφοι που προκαλούν τη βία στα ραδιόφωνα. Τα επόμενα που θα πει εκεί που πρέπει θα έχει υποχρέωση και να τα αποδείξει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου
Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Πρέπει να ήταν με μία μπάλα στα χέρια (οποιουδήποτε μεγέθους και χρώματος) από τότε που περπάτησε…
Αγαπάει το ποδόσφαιρο, λατρεύει το μπάσκετ το οποίο έπαιξε (όχι με μεγάλη επιτυχία…) γι’ αρκετά χρόνια στον ιστορικό ΒΑΟ, βλέπει βόλεϊ, του αρέσει το χάντμπολ, μπορεί να βλέπει με τις ώρες στίβο, καταδύσεις, ιππασία, σκοποβολή, χόκει επί χόρτου, αλλά και στον πάγο! Παρακολουθεί και πάλη, και άρση βαρών, φυσικά και πινγκ πονγκ και τέννις και … και... και...
Στο γήπεδο πήγε πρώτη φορά το 1983 σε αγώνα ΠΑΟΚ-Απόλλων Αθηνών. Μεγάλη και ωραία εμπειρία. Από το δημοτικό κρατούσε σημειώσεις, στατιστικά, πρόγραμμα αγώνων, είχε αρχείο και έκανε διάφορες αναλύσεις- συγκρίσεις.
Όλα τα άλλα ήρθαν φυσιολογικά…
Από τα 17 του το 1994, ξεκίνησε να ασχολείται με την δημοσιογραφία στην Αθλητική Μακεδονίας Θράκης, όπου τα πρώτα βήματα έγιναν από τις χαμηλές κατηγορίες του μπάσκετ. Φοβερές οι χρονιές που έκανε το ρεπορτάζ και του αγαπημένου του ΒΑΟ, σε Α2 και Α1!
Ακολούθησαν πολλά άλλα Μέσα στην Θεσσαλονίκη και όχι μόνο, εμπειρίες σε εφημερίες, ραδιόφωνα, τηλεόραση, φυσικά και στο διαδικτυο. Τα τελευταία 15 χρόνια είναι πιο κοντά στο ρεπορτάζ του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ.