Νέα χορηγία για τον ΟΦΗ

Νέα χορηγία για τον ΟΦΗ

Gazzetta team
Νέα χορηγία για τον ΟΦΗ

bet365

Την συμφωνία με γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ της Κρήτης ανακοίνωσε ο ΟΦΗ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει τη χορηγική συνεργασία με την εταιρία ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ ΑΕ, η οποία αποτελεί την κορυφαία αλυσίδα super market στην Κρήτη, για την αγωνιστική σεζόν 2019-20. Μια εταιρία η οποία στηρίζει εμπράκτως την πρώτη ομάδα και τα τμήματα της ακαδημίας.

Στα super market Χαλκιαδάκης η βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων μας είναι πρωταρχικής σημασίας. Στόχος της Χαλκιαδάκης Α.Ε. είναι η προώθηση του υγιεινού τρόπου ζωής, μέσω της σωστής διατροφής και του αθλητισμού.

Είμαστε περήφανοι που μια εταιρία με τη δυναμική της ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ ΑΕ, αποτελεί έναν από τους σημαντικούς υποστηρικτές της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 στην τρέχουσα αγωνιστική σεζόν.

ΟΦΗ και Super Market Χαλκιαδάκης μαζί για τον τόπο μας, μαζί για τον αθλητισμό, μαζί για μια καλύτερη ποιότητα ζωής για όλους!».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα