Μετά τον Παναθηναϊκό και η Μακάμπι Χάιφα διαψεύδει για Ανίτα

Μετά τον Παναθηναϊκό και η Μακάμπι Χάιφα διαψεύδει για Ανίτα

Γιάννης Γεωργόπουλος
Μετά τον Παναθηναϊκό και η Μακάμπι Χάιφα διαψεύδει για Ανίτα

bet365

Στον Παναθηναϊκό διέψευσαν τα δημοσιεύματα περί προχωρημένων επαφών με τον Βουρνόν Ανίτα, την στιγμή που και η Μακάμπι Χάιφα αρνείται πως ο Ολλανδός μέσος βρίσκεται στη λίστα της.

Ο 30χρονος χαφ έλυσε στις 2 Σεπτεμβρίου το συμβόλαιο του με την Λιντς και ψάχνει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Οι «πράσινοι» παρά την έντονη φημολογία τόνισαν πως δεν τίθεται κανένα θέμα απόκτησης του Ανίτα παραπέμποντας στα λόγια του Νίκου Νταμπίζα περί μη ενδιαφέροντος του «τριφυλλιού» για την απόκτηση του.

Αξίζει να σημειωθεί πως το όνομα του πρώην παίκτη του Άγιαξ και της Νιούκαστλ έπαιξε και για την Μακάμπι Χάιφα, με τους Ισραηλινούς να ξεκαθαρίζουν με τον πλέον επίσημο τρόπο πως ο Ανίτα δεν συμπεριλαμβάνεται στη μεταγραφική τους λίστα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα