Fantasy: Οι εγγεγραμμένοι χρήστες στο επίσημο παιχνίδι Fantasy της Super League πήγαν πάνω από 25.000

Δημήτρης Τομαράς
Fantasy: Οι εγγεγραμμένοι χρήστες στο επίσημο παιχνίδι Fantasy της Super League πήγαν πάνω από 25.000

bet365

Μέσα σε μόνο τρεις εβδομάδες λειτουργίας του επίσημου παιχνιδιού Fantasy της Super League οι εγγεγραμμένοι φίλαθλοι ξεπέρασαν τις 25.000.
Οι χρήστες επισκέπτονται καθημερινά την σελίδα του παιχνιδιού, το 68,8% πάνω από δύο φορές ενώ το 8,8% τουλάχιστον πέντε φορές την ημέρα με τις συνολικές προβολές σελίδας στην web έκδοση και στην εφαρμογή του παιχνιδιού Fantasy της Super League να είναι 4.218.202! Η μέση διάρκεια παραμονής των προπονητών στο παιχνίδι ξεπερνά τα 9 λεπτά ενώ ο κάθε προπονητής επισκέπτεται κατά μέσο όρο 20 σελίδες σε κάθε επίσκεψή του. Το επίσημο παιχνίδι Fantasy της Super League διατίθεται ΔΩΡΕΑΝ μέσω της ιστοσελίδας, του Google Play (για συσκευές Android) και σύντομα θα είναι διαθέσιμο και στο App Store (για συσκευές iOS).
* Η φωτογραφία στην Gallery είναι από το επίσημο site της Super League.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα