ΠΑΟΚ: Στην αναμονή για Βαρέλα, εκτός Αουγκούστο και Καντουρί

ΠΑΟΚ: Στην αναμονή για Βαρέλα, εκτός Αουγκούστο και Καντουρί

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Στην αναμονή για Βαρέλα, εκτός Αουγκούστο και Καντουρί

bet365

Ο Φερνάντο Βαρέλα ακολούθησε μέρος της σημερινής (11/9) προπόνησης και αύριο αναμένεται να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα, κάτι που δεν ισχύει για Ντόουγκλας Αουγκούστο και Ομάρ Ελ Καντουρί.

Ο κεντρικός αμυντικός από το Πράσινο Ακρωτήρι θα μπει από την Πέμπτη (12/9) σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και λογικά θα βρίσκεται στην αποστολή του ΠΑΟΚ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο.

Αντίθετα, οι Ντάγκλας Αουγκούστο και Ομάρ Ελ Καντουρί συνέχισαν και την Τετάρτη (11/9) ατομικό πρόγραμμα υψηλής έντασης και μοιάζει αδύνατο να προλάβουν τον αγώνα του Σαββάτου στο Περιστέρι.

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Οι μέρες περνούν και η επιστροφή στην αγωνιστική δράση πλησιάζει. Ο Δικέφαλος συνεχίζει την προετοιμασία του για το παιχνίδι του Σαββάτου (11.09) στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο.

Η προπόνηση της Τετάρτης (11.09) ήταν και αυτή αφιερωμένη στο κομμάτι της τακτικής, με τον Αμπέλ Φερέιρα και τους συνεργάτες του να δείχνουν στην ομάδα τα θέλω και τις απαιτήσεις τους εντός γηπέδου στη επικείμενη μάχη.

Ο Φερνάντο Βαρέλα ακολούθησε μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια δούλεψε μόνος του, ενώ από αύριο αναμένεται να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ οι Ντόουγκλας Αουγκούστο και Ομάρ Ελ Καντουρί έκαναν ατομικό πρόγραμμα υψηλής έντασης.

Την Πέμπτη (12.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:15 στο γήπεδο της Τούμπας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα