Παπαβασιλάκης: «Έχουν γίνει άλματα στην οργάνωση του ΟΦΗ»

Παπαβασιλάκης: «Έχουν γίνει άλματα στην οργάνωση του ΟΦΗ»

Gazzetta team
Παπαβασιλάκης: «Έχουν γίνει άλματα στην οργάνωση του ΟΦΗ»

bet365

Την ικανοποίησή του για την δουλειά που έχει γίνει τον τελευταίο χρόνο στην οργάνωση και τις συνεργασίες εξέφρασε ο εμπορικός διευθυντής του ΟΦΗ, Λεωνίδας Παπαβασιλάκης.

Αναλυτικά ανέφερε τα εξής: «Εκτός από τα προφανή, που είμαστε υπερήφανοι που δεν έχουμε κλείσει ακόμα χρόνο θεωρώ ότι έχουν γίνει άλματα στην οργάνωση και τις συνεργασίες. Οι σχέσεις όταν έχουμε κοινό κώδικα αξιών και επικοινωνίας όπως είναι η εταιρία ο cosmos sport και την οικογένεια Τσικνάκη κάνει τα πράγματα πιο εύκολα, άμεσα και προφανή που αφορά το περίγραμμα της συμφωνίας η οποία είναι χορηγία από πέρυσι και αυτές οι συνεργασίες δεν έχουν χρόνο. Υιοθέτησαν το όραμα της ομάδας και αυτό μας κάνει εκτός από περήφανους υπεύθυνους για την ομοιογένεια των χορηγών που έχουν εμπιστευτεί την ομάδα και ειδικά με την ομάδα. Είμαστε χαρούμενοι που εγκαινιάζουμε το κατάστημα της πόλης. Το Σάββατο θα δείτε και στο “Γεντί Κουλέ” το νέο κατάστημα. Η μεγάλη δύναμη λείπει και είναι ο Λευτέρης Τσικνάκης, που απέχει από τα φώτα και να ξέρετε αν έχει γίνει κάτι είναι από τον ίδιο που έχει αναλάβει το έργο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα