Παναθηναϊκός: Όλα δείχνουν μεταγραφή

Παναθηναϊκός: Όλα δείχνουν μεταγραφή

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Όλα δείχνουν μεταγραφή

bet365

Ο Παναθηναϊκός είναι κοντά στην απόκτηση αμυντικού μέσου και όπως όλα δείχνουν θα καταφέρει να κλείσει το κενό που υπάρχει στην μεσαία του γραμμή. Δεν απασχολεί το «τριφύλλι» ο Βουρνόν Ανίτα.

Το «παράθυρο» των μεταγραφών ολοκληρώνεται σε λίγες ημέρες και τα περιθώρια ενίσχυσης έχουν στενέψει για τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι», όμως, φαίνεται πως έχουν προχωρήσει αρκετά μία υπόθεση και είναι κοντά σε ολοκλήρωση μεταγραφής, η οποία θα καλύψει το κενό που υπάρχει στην θέση του αμυντικού χαφ. Περισσότερα δεν έχουν γίνει γνωστά. Το μόνο δεδομένο είναι πως αυτός ο ποδοσφαιριστής δεν θα είναι ο Βουρνόν Ανίτα, όπως «κυκλοφόρησε» το βράδυ της Τρίτης. Ο Ολλανδός άσος έμεινε ελεύθερος από την Λιντς αλλά ο Νίκος Νταμπίζας είχε «κάψει» την περίπτωσή του στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου που έδωσε στο Κορωπί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα