Ολυμπιακός: Οι συζητήσεις των ανθρώπων της ομάδας στη Νιόν

Ολυμπιακός: Οι συζητήσεις των ανθρώπων της ομάδας στη Νιόν

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Οι συζητήσεις των ανθρώπων της ομάδας στη Νιόν

bet365

Στο Media Forum της UEFA στη Νιόν της Ελβετίας, εκεί όπου βρέθηκαν ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς και ο Υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων, Κώστας Βερνίκος, συζητήθηκαν αρκετά θέματα.
Εκεί οι Γαβαλάς και Βερνίκος είχαν την δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με τους εκπροσώπους των υπόλοιπων 31 ομάδων που βρίσκονται στην φάση των ομίλων και να συζητήσουν μαζί τους τις εξελίξεις πάνω στο κομμάτι της Eπικοινωνίας και γύρω από το χώρο των Μέσων και του Τύπου της μεγαλύτερης διασυλλογικής διοργάνωσης στην Ευρώπη. Προβλήθηκε συνέντευξη του Gerhard Aigner (Γκέρχαρντ Άιγκνερ), πρώην Γενικού Γραμματέα της UEFA, ο οποίος ανέλυσε πως εξελίχθηκε και εν τέλει γιγαντώθηκε η διοργάνωση στο πέρασμα του χρόνου.
Επιπροσθέτως, υπήρξε συζήτηση με υψηλόβαθμα στελέχη από άλλα σπορ που «τρέχουν» διοργανώσεις με την επωνυμία «Champions League» όπως χόκει, ράγκμπι, darts (βελάκια), αλλά και μπάσκετ, με τον CEO του Basketball Champions League, Πατρίκ Κομνηνό, να αναλύει την πορεία της πρόσφατα ιδρυθείσας διοργάνωσης, αλλά και το πόσο σημαντικό είναι το brand με την επωνυμία «Champions League». Σε ρόλο... γκεστ σταρ, ο Ρομπέρτο Ροσέτι, επικεφαλής σε θέματα διαιτησίας της UEFA και ειδικότερα γύρω από το VAR, ανέλυσε όλες τις εξελίξεις στο συγκεκριμένο κομμάτι, με τους συνδαιτημόνες να έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν όλα τα διαδικαστικά θέματα που προκύπτουν.
Πολύ σημαντικό ακόμα, το γεγονός πως οι δύο εκπρόσωποί μας, δέχθηκαν τα συγχαρητήρια των αντιπάλων ομάδων αλλά και των ανθρώπων της UEFA, για την εξαιρετική και αήττητη πορεία της ομάδας μας στα προκριματικά της διοργάνωσης. Οι διεργασίες, ολοκληρώθηκαν με αφιέρωμα στον πρώην πρόεδρο της UEFA και εμπνευστή του Champions League, Λέναρντ Γιόχανσον (1990-2007), που έφυγε από τη ζωή στις 4 Ιουνίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα