Νέα Σαλαμίνα: «Αρνηθήκαμε την πρόταση του Ολυμπιακού για τον Κωστή»

Gazzetta team
Νέα Σαλαμίνα: «Αρνηθήκαμε την πρόταση του Ολυμπιακού για τον Κωστή»

bet365

Η Νέα Σαλαμίνα ανέφερε επίσημα πως δεν αποδέχθηκε την προσφορά του Ολυμπιακού για τον 19χρονο Κύπριο αμυντικό μέσο, Ιωάννη Κωστή.

Η μεταγραφή του Κωστή στους Πειραιώτες δεν θα ολοκληρωθεί, όπως ανέφερε επίσημα ο κυπριακός σύλλογος: «Σε αποψινή του συνεδρίαση, το ΔΣ της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου αποφάσισε όπως απορρίψει την πρόταση του Ολυμπιακού Πειραιώς για τον Ιωάννη Κωστή», αναφέρει η ομάδα.

Εξάλλου, το «ναυάγιο» σχολιάστηκα και απ' τον υπεύθυνο επικοινωνίας του συλλόγου, Δημήτρη Λάζο, που μίλησε στο protathlima.com, υπήρξε διαφωνία κατά τις συζητήσεις των δυο ομάδων, που δεν επέτρεψαν στις προσπάθειες να ευοδωθούν. «Είναι αλήθεια ότι υπήρχαν αρκετές συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, σε κάποια σημεία όμως υπήρξαν διαφωνίες και η εξέλιξη είναι ότι η Νέα Σαλαμίνα μετά που εξέτασε την τελική πρόταση του Ολυμπιακού, αποφάσισε να μην την κάνει την αποδεκτή», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται πως οι δυο πλευρές είχαν έρθει πολύ κοντά σε συμφωνία στα μέσα Αυγούστου, με τις σχετικές πληροφορίες να κάνουν λόγο για ποσό που θα έφτανε τις 600.000 ευρώ, όμως όπως φαίνεται αυτή τελικά δεν θα πραγματοποιηθεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα