Τέλος και επίσημα ο Γιουνές

Τέλος και επίσημα ο Γιουνές

Gazzetta team
Τέλος και επίσημα ο Γιουνές

bet365

Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Χαμζά Γιουνές τον οποίον και ευχαρίστησε για την προσφορά του.

Η απόφαση λύσης του συμβολαίου με τον Τυνήσιο επιθετικό είχε ληφθεί από καιρό και η σχετική συμφωνία επιτεύχθηκε στα τέλη της περασμένης εβδομάδας. Σήμερα (3/9) διευθετήθηκε και το τυπικό μέρος και στη σχετική ανακοίνωση η ΠΑΕ Άρης σημείωσε… «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει τη λύση –κοινή συναινέσει- της συνεργασίας της με τον Χάμζα Γιουνές. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ευχαριστεί τον Χάμζα Γιουνές για την προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται καλή επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του».

Το πλάνο αποδεσμεύσεων δεν περιλάμβανε μόνο τον έμπειρο επιθετικό αλλά και τους Άλεξ Μενέντεθ, Μίτζεν Μπάσα. Ωστόσο, στις συζητήσεις που έγιναν την περασμένη εβδομάδα δεν βρέθηκε σημείο επαφής καθώς και οι δύο ποδοσφαιριστές δεν «άφησαν» τα συμβόλαιά τους στον Άρη κι έτσι – μέχρι τουλάχιστον τον Δεκέμβριο – θα είναι στην ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα