Λοβέρα: «Υψηλές οι απαιτήσεις στον Ολυμπιακό, θέλω να προσαρμοστώ γρήγορα»

Λοβέρα: «Υψηλές οι απαιτήσεις στον Ολυμπιακό, θέλω να προσαρμοστώ γρήγορα»

Δημήτρης Τομαράς
Λοβέρα: «Υψηλές οι απαιτήσεις στον Ολυμπιακό, θέλω να προσαρμοστώ γρήγορα»

bet365

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός, Μάξι Λοβέρα, σε συνέντευξή του στην Αργεντινή αναφέρθηκε στις πρώτες του εντυπώσεις από τον Ολυμπιακό και το τι έχει βιώσει στην Αθήνα.
Ο Λοβέρα είπε στο lacapital για:
Τις πρώτες του ημέρες στην Αθήνα: Ήταν έντονες οι πρώτες στιγμές μου και ακόμα δεν ξέρω όλα όσα χρειάζονται. Πήγα στον Παρθενώνα με τον ατζέντη μου. Ήταν όλα πανέμορφα. Είχα όμως πολύ τρέξιμο, καθώς μόλις έφτασα έπρεπε να κάνω ιατρικά και να φτιάξουμε όλα τα χαρτιά μου και μετά είχα προπόνηση. Έπρεπε να γνωρίσω και τον προπονητή μου και τους νέους συμπαίκτες μου.
Την προσαρμογή του: Το ποδόσφαιρο έχει την δική του γλώσσα. Από την πλευρά μου έχω να μάθω ακόμα πολλά. Στον Ολυμπιακό υπάρχουν πολλές και υψηλές απαιτήσεις. Πρέπει με σεβασμό και σοβαρότητα να προσαρμοστώ και να δω το τι πρέπει να κάνω για να τα καταφέρω. Θέλω να προσαρμοστώ γρήγορα.
Την γλώσσα: Είναι ένα θέμα για μένα. Ευτυχώς όμως τα ισπανικά είναι μία γλώσσα που την μιλάνε και στην Ελλάδα και έτσι καταλαβαίνω κάποια πράγματα.
Το φαγητό: Έχω μεγάλη προτίμηση για το ψάρι όμως με πολλά μπαχαρικά. Σίγουρα δεν ξέρω ακόμα πολλά πράγματα. Είναι όμως καλό που συνέχεια μαθαίνω και προσπαθώ και απολαμβάνω αυτήν την πολύ μεγάλη και σημαντική εμπειρία.
Τον πατέρα του: Η παρουσία του πατέρα μου σίγουρα με βοηθάει πολύ. Ξέρω πως για ότι θελήσω θα είναι δίπλα μου. Μαθαίνουμε μαζί τη νέα καθημερινότητά μου. Ψάχνουμε ήδη για σπίτι και μετά θα έρθει μέχρι το τέλος της χρονιάς όλη η οικογένειά μου. Εφόσον θα είμαστε μαζί όλα θα είναι πιο καλά και απλά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα