ΑΕΚ: Οι Ιταλοί γράφουν για επαφές με Καρέρα!

ΑΕΚ: Οι Ιταλοί γράφουν για επαφές με Καρέρα!

Gazzetta team
ΑΕΚ: Οι Ιταλοί γράφουν για επαφές με Καρέρα!

bet365

Σύμφωνα με το tuttomercato η Α.Ε.Κ. βρίσκεται σε συζητήσεις - επαφές με τον Ιταλό τεχνικό για την τεχνική της ηγεσία κάτι που δεν προκύπτει από το ρεπορτάζ...

Η περίπτωση του Μάσιμο Καρέρα είναι μια από αυτές που έχουν προταθεί στην ΑΕΚ για το ενδεχόμενο αντικατάστασης του Μιγκέλ Καρντόσο και αυτό είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό. Ωστόσο το προηγούμενο διάστημα δεν προέκυπτε επαφή της Ένωσης και του Ίλια Ίβιτς με τον Ιταλό προπονητή και πρώην βοηθό του Κόντε (όταν αυτός βρισκόταν στον πάγκο της Γιουβέντους).

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας δεν υπάρχει κάτι νεότερο και δεν προκύπτει ότι η Ένωση άρχισε συζητήσεις μαζί του, ωστόσο, στην Ιταλία το tuttomercato ανέφερε σε σχετικό του δημοσίευμα πως ξεκίνησαν οι επαφές της ΑΕΚ με τον Μάσιμο Καρέρα. Κάτι που δεν επιβεβαιώνεται επαναλαμβάνουμε και δεν προκύπτει από το ρεπορτάζ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα