Λιβάια: Σούπερ Μάρκο, στο πιο φορμαρισμένο ξεκίνημα στην καριέρα του!

Λιβάια: Σούπερ Μάρκο, στο πιο φορμαρισμένο ξεκίνημα στην καριέρα του!

Δημήτρης Βέργος
Λιβάια: Σούπερ Μάρκο, στο πιο φορμαρισμένο ξεκίνημα στην καριέρα του!

bet365

Ο Μάρκο Λιβάια από την αρχή της σεζόν θυμάται την πρώτη του χρονιά στην ΑΕΚ, έχει αρχίσει «καυτός», και πραγματοποιεί το καλύτερο ξεκίνημα στην καριέρα του.

Επιστροφή* 100% στον αγώνα Στουτγκάρδη - Μπόχουμ και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+)

Οι συγκλονιστικές εμφανίσεις της ΑΕΚ σε Τραπεζούντα και Τρίπολη και οι νίκες που πήρε κόντρα στην αποκαρδιωτική κατάσταση που είχε διαμορφωθεί επί ημερών Καρντόσο προφανώς πιστώνονται στον Νίκο Κωστένογλου σε αγωνιστικό και ψυχολογικό κομμάτι και φυσικά και στους παίκτες των κιτρινόμαυρων που έδωσαν ό,τι είχαν και δεν είχαν μέσα σε λίγα 24ωρα.

Η ΑΕΚ με ενότητα και πίστη πέτυχε δύο πολύ σημαντικές νίκες – ψυχολογίας και πλέον στη διακοπή έχει τη δυνατότητα να δουλέψει για να καλύψει το χαμένο έδαφος στο θέμα της φυσικής κατάστασης και να παρουσιαστεί πιο έτοιμη για τη συνέχεια. Δεδομένα, ωστόσο, ο παίκτης που ξεχωρίζει από το ξεκίνημα της σεζόν δεν είναι άλλος από τον Μάρκο Λιβάια, τον πιο ποιοτικό παίκτη που διαθέτει στο ρόστερ της η Ένωση.

Γύρισε… αλλαγμένος και αποφασισμένος

Ο Κροάτης επιθετικός μετά τα νεύρα που έβγαζε την περσινή σεζόν ήταν φανερό από την προετοιμασία ότι έχει επιστρέψει εντελώς διαφορετικός και αποφασισμένος να δώσει απαντήσεις. Φρόντισε να χάσει το περιττό βάρος και από την αρχή της σεζόν κάνει τη διαφορά, δείχνοντας τη μεγάλη του ποδοσφαιρική κλάση.

Έρχεται από τον πάγκο στην Κραϊόβα και «καθαρίζει»

Αρχικά μένει ανεξήγητα στον πάγκο από τον Μιγκέλ Καρντόσο στην Κραϊόβα (όπως το ίδιο ανεξήγητα συμβαίνει και στην πρεμιέρα στην ήττα από την Ξάνθη αργότερα) και μπαίνει ως αλλαγή για να «καθαρίσει» μόνος του το ματς στη Ρουμανία με γκολ και ασίστ, υπενθυμίζοντας ότι παίκτης με την ποιότητά του πρέπει να ξεκινάει στη βασική ενδεκάδα και μόνο.

Σκοράρει άλλα δύο με την Τράμπζονσπορ με την ΑΕΚ να αγγίζει το… θαύμα

Στη ρεβάνς, βγαίνοντας αλλαγή από τον Καρντόσο στο δεύτερο μέρος, τσαντίζεται. Η ενέργειά του προκαλεί συζητήσεις, ωστόσο οι απαντήσεις του έρχονται και πάλι στο γήπεδο. Δύο γκολ με την Τράμπζονσπορ, με εξαιρετικό παιχνίδι στη ρεβάνς, όχι μόνο για το τέρμα που σημείωσε, αλλά για τη γενικότερη συνεισφορά του στη λειτουργία της ΑΕΚ που τη βοηθάει να αγγίξει το… θαύμα.

Ηγέτης και στην Τρίπολη, βάζοντας υπογραφή στο καλύτερο ξεκίνημα της καριέρας του

Ο Λιβάια πιάνει στην Τρίπολη τα τέσσερα γκολ συν τη μία ασίστ που «κουβαλούσε», οδηγώντας την ΑΕΚ σε ένα σπουδαίο διπλό με τον ίδιο να… υπογράφει το καλύτερο ξεκίνημα της καριέρας του. Ο σούπερ φορμαρισμένος Κροάτης επιθετικός απέναντι στον Αστέρα δεν προσθέτει μόνο άλλο ένα γκολ στο ενεργητικό του, αλλά η τρομερή του δουλειά στην ανάπτυξη και στη δημιουργία είτε εντός περιοχής είτε και μακριά από αυτή, δείχνουν ότι βρίσκει τον προπέρσινο εαυτό του και είναι έτοιμος να ηγηθεί της ΑΕΚ τη φετινή σεζόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα