Και επίσημα στην ΑΕΛ ο Κάτσε

Gazzetta team
Και επίσημα στην ΑΕΛ ο Κάτσε

bet365

Η ΑΕΛ επισημοποίησε τον δανεισμό του Έργκους Κάτσε από τον ΠΑΟΚ για ένα χρόνο.

ΑΕΛ και ΠΑΟΚ είχαν φτάσει σε συμφωνία για τον δανεισμό του Αλβανού μέσου, ο οποίος θα αγωνίζεται για τον επόμενο χρόνο στους «βυσσινί».

Έτσι μετά τον Αμρ Ουάρντα, η ΑΕΛ ολοκλήρωσε και την προσθήκη του Κάτσε από τους πρωταθλητές Ελλάδας, με τους «βυσσινί» να τον ανακοινώνουν.

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση για ένα χρόνο, με δανεισμό από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, του 26χρονου διεθνούς με την Εθνική Αλβανίας (23 συμμετοχές – 2 γκολ) αμυντικού χαφ Ergys Kace.

Ο Ergys Kace είναι επαγγελματίας στον ΠΑΟΚ από το 2010, δηλαδή από 17 ετών και για να έρθει στην ΑΕΛ ανανέωσε το συμβόλαιο του για άλλα 2 χρόνια με σημαντικότατες απολαβές.

Στην ΑΕΛ ο Kace θα συναντήσει τον επίσης 27χρονο εν ενεργεία διεθνή με την Εθνική Αιγύπτου Αmr Warda.

Και οι δύο ποδοσφαιριστές είχαν ζητηθεί ως δανεικοί από όλες σχεδόν τις ελληνικές ομάδες οι οποίες είχαν πρόβλημα στις θέσεις που αγωνίζονται οι δύο διεθνείς ποδοσφαιριστές, αλλά η δική τους επιλογή και η επιλογή των κυρίων Ιβάν και Γιώργου Σαββίδη ήταν να έλθουν στην ΑΕΛ.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ τους εύχεται με την βοήθεια των οπαδών μας και των χορηγών μας, η παραμονή τους στην ΑΕΛ να μην είναι μόνο για ένα χρόνο αλλά για περισσότερα χρόνια, ώστε να ανεβάσουμε το επίπεδο της ομάδας μας σε τέτοιο σημείο, ώστε να διεκδικούμε τίτλους στην Ελλάδα και διακρίσεις στην Ευρώπη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα