Δεληζήσης: «Το μερίδιο ευθύνης είναι δικό μας»

Δεληζήσης: «Το μερίδιο ευθύνης είναι δικό μας»

Gazzetta team
Δεληζήσης: «Το μερίδιο ευθύνης είναι δικό μας»

bet365

Ο Γιώργος Δεληζήσης δεν θέλησε να πει το παραμικρό για την παραίτηση του Σάββα Παντελίδη αλλά στάθηκε στις ευθύνες των παικτών.

Ο αρχηγός του Άρη μίλησε στα κανάλια Novasports και είπε αρχικά ότι «η εμφάνισή μας δεν ήταν καλή. Λυπούμαστε γι’ αυτό, αλλά έχει δρόμο το Πρωτάθλημα. Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι και να συνεχίσουμε». Ρωτήθηκε για την παραίτηση του Σάββα Παντελίδη. « Δεν θέλω να πω κάτι για την παραίτηση του κόουτς. Όταν παραιτείται ο προπονητής παίρνει το μερίδιο ευθύνης το οποίο όμως είναι δικό μας», απάντησε.

Σχετικά με την τοποθέτηση του Παντελίδη, για το γεγονός ότι δεν κατάφερε να εμφυσήσει το κίνητρο στους παίκτες, είπε: «Αν δεν έχει ο Άρης κίνητρο ποιος έχει; Ο Βόλος; Ήρθε τόσος κόσμος, μας ακολουθεί… δεν πρέπει να έχουμε κίνητρο; Πάντα πρέπει να υπάρχει το κίνητρο. Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα και οφείλει να έχει κίνητρο», είπε και κατέληξε σχετικά με το παιχνίδι. «Αν πάρουμε τα προηγούμενα παιχνίδια, θα δούμε ότι σήμερα δεν κάναμε τόσες ευκαιρίες γιατί δεν είχαμε καλή τελική πάσα. Νομίζω όμως ότι στο πρώτο ημίχρονο έπρεπε να μπούμε μπροστά στο σκορ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα