Παναιτωλικός: Επεκτείνεται το Emileon

Gazzetta team
Παναιτωλικός: Επεκτείνεται το Emileon

bet365

Στο προπονητικό κέντρο της ομάδας θα κατασκευαστούν τρία νέα γήπεδα και η συνολική του έκταση θα φτάσει τα 100 στρέμματα
O Παναιτωλικός επενδύει και στις υποδομές, κάτι πάρα πολύ σημαντικό στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Στο σημερινό Yellow Power του επίσημου Match Programme της αναμέτρησης με την Ξάνθη, υπήρξε μία ευχάριστη ανακοίνωση για τον συγκεκριμένο τομέα. Πολύ σύντομα θα ξεκινήσει στο προπονητικό κέντρο της ομάδας η κατασκευή τριών νέων γηπέδων κανονικών διαστάσεων με φυσικό χλοοτάπητα και μετά την ολοκλήρωσε των έργων, η συνολική έκταση του Emileon θα φτάσει στα 100 στρέμματα. Και στα τρία θα υπάρχουν οι απαραίτητες υποστηρικτικές υποδομές (σ.σ. αποδυτήρια, νέο γυμναστήριο κτλ).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα