ΑΕΚ: Θλάση ο Μάνταλος, χάνει το ματς με τον Αστέρα!

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Θλάση ο Μάνταλος, χάνει το ματς με τον Αστέρα!

bet365

Ο Πέτρος Μάνταλος υποβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής σε μαγνητική, η οποία έδειξε θλάση στο αριστερό γαστροκνήμιο που τον θέτει νοκ-άουτ από το ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Επιστροφή* 100% στον αγώνα Γιουβέντους - Νάπολι και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+)

Χωρίς τον Πέτρο Μάνταλο θα παραταχθεί στο αυριανό παιχνίδι στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα η ΑΕΚ, καθώς ο αρχηγός της Ένωσης έκανε το βράδυ της Παρασκευής μαγνητική, η οποία έδειξε θλάση στο αριστερό γαστροκνήμιο.

Ο Μάνταλος αγωνιζόταν με σφίξιμο στη γάμπα από το 30ο λεπτό της αναμέτρησης με την Τράμπζονσπορ, μεταφέροντας στο ιατρικό επιτελείο στο ημίχρονο να τον βοηθήσει να ολοκληρώσει το παιχνίδι.

Τελικώς, ο Μάνταλος έγινε αλλαγή στο 81', και όπως φάνηκε από τις εξετάσεις αντιμετωπίζει μια θλάση, η οποία τον αφήνει εκτός από τον κυριακάτικο αγώνα στην Τρίπολη.

Αντίθετα ο Μιχάλης Μπακάκης θα είναι στην αποστολή, παρά το πρόβλημα που αποκόμισε από το μεσοβδόμαδο ματς. Οι παίκτες της ΑΕΚ θα προπονηθούν στις 17:00 στα Σπάτα και αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή από τον Νίκο Κωστένογλου.

Τη δεδομένη στιγμή δεν μπορεί να γίνει λόγος για το ακριβές διάστημα της απουσίας του Μάνταλου, ο οποίος θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τη διακοπή που ακολουθεί για την αποθεραπεία του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα