Μπενζιά: «Τίτλο και πορεία στην Ευρώπη με τον Ολυμπιακό» (vid)

Μπενζιά: «Τίτλο και πορεία στην Ευρώπη με τον Ολυμπιακό» (vid)

Gazzetta team
Μπενζιά: «Τίτλο και πορεία στην Ευρώπη με τον Ολυμπιακό» (vid)

bet365

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού έκανε ο Γιασίν Μπενζιά.

Σαουθάμπτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις στη Vistabet.gr.

Ο Αλγερινός άσος ολοκλήρωσε τη μετακίνησή του στον Ολυμπιακό και στις πρώτες του δηλώσεις εξέφρασε την ανυπομονησία του να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα και να προσπαθήσει με τους συμπαίκτες του να κατακτήσουν τον τίτλο στην Ελλάδα και να έχουν μια καλή πορεία στην Ευρώπη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπενζιά:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ήρθα εδώ. Έχω πάρα πολύ ανυπομονησία και πάρα πολύ πάθος για να παίξω και να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου. Θα δώσω τα πάντα για την ομάδα μου. Θέλω να κάνω όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα για τον σύλλογο Να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους τίτλους. Να πάρουμε πίσω το πρωτάθλημα στην Ελλάδα και να προχωρήσουμε όσο πιο μακριά γίνεται στην Ευρώπη.

Ανυπομονώ να δω τον Ματιέ (σ.σ.: Βαλμπουενά). Είναι ένας πολύ μεγάλος παίκτης με πολύ μεγάλη καριέρα. Παίξαμε πέρυσι μαζί. Ανυπομονώ να παίξω μαζί του και να κάνουμε πολύ ωραία πράγματα στον αγωνιστικό χώρο. Ανυπομονώ να γνωρίσω από κοντά τους φιλάθλους μας. Ήδη με έχουν καλωσορίσει πάρα πολύ θερμά με τα μηνύματά τους μέσα από τα social media. Ανυπομονώ να παίξω στο εντός έδρας ματς. Να ζήσω από κοντά την ατμόσφαιρα και να τους προσφέρω χαρά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα