Και επίσημα στον Ολυμπιακό ο Μπενζιά

Gazzetta team
Και επίσημα στον Ολυμπιακό ο Μπενζιά

bet365

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του Γιασίν Μπενζιά από τη Λιλ, ανακοινώνοντας τον Αλγερινό μεσοεπιθετικό.

Σαουθάμπτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις στη Vistabet.gr.

Μετά τον Μάξι Λοβέρα, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ακόμα μια προσθήκη την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου, ολοκληρώνοντας τον δανεισμό του Γιασίν Μπενζιά από τη Λιλ.

Ο 24χρονος Αλγερινός μεσοεπιθετικός βρισκόταν στην Αθήνα, περνώντας τις ιατρικές εξετάσεις και θα είχε ανακοινωθεί από χθες, ωστόσο απέμεναν κάποιες τελευταίες διαπραγματεύσεις για να ολοκληρωθεί το deal.

Αυτό έγινε το πρωί του Σαββάτου με τους «ερυθρόλευκους» να ανακοινώνουν την απόκτησή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιασίν Μπενζιά.

Το who is who

Ο Γιασίν Mπενζιά, είναι γεννημένος στις 8 Σεπτεμβρίου 1994 στη Σεντ Ομπέν Λεζ Ελμπέφ της Γαλλίας και αγωνίζεται ως μέσος.

Ξεκίνησε την καριέρα του το 2011 από τη Λιόν, για να αγωνιστεί στη συνέχεια σε Λιλ και Φενέρμπαχτσε.

Έχει φορέσει τη φανέλα της εθνικής ομάδας της Γαλλίας Κ16, Κ17, Κ18, Κ19 και Κ21 ενώ πλέον αγωνίζεται με την εθνική ανδρών της Αλγερίας.

Οι Πειραιώτες αναμένεται να ολοκληρώσουν πλέον ακόμα μια κίνηση καθώς το απόγευμα πρόκειται να φτάσει στην Αθήνα ο Μπρούνο Γκασπάρ, μιας και υπάρχει οριστική συμφωνία με τη Σπόρτινγκ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα