«Ο Γκεζάλ κοντά στον Ολυμπιακό»!

«Ο Γκεζάλ κοντά στον Ολυμπιακό»!

«Ο Γκεζάλ κοντά στον Ολυμπιακό»!

bet365

Ο Κώστας Νικολακόπουλος καταγράφει και σχολιάζει στο blog του στο gazzetta μία μεταγραφική πληροφορία της τελευταίας στιγμής από την Αγγλία για τον Ολυμπιακό!

Μπιλμπάο - Σοσιεδάδ με αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις στη Vistabet.gr.

Μπορεί να κάνει ο Ολυμπιακός μετά την πρόκριση του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και τρίτη μεταγραφή, μετά τους Μπενζιά και Λοβέρα;

Οι περισσότερες πηγές του συλλόγου απαντάνε αρνητικά. Υπάρχουν, όμως, και κάποιες που αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο για απόκτηση ενός κλασικού εξτρέμ, που θα πλαισιώσει τους Ποντένσε, Μασούρα, Ραντζέλοβιτς. Και το μοναδικό όνομα κλασικού εξτρέμ όνομα που έχει ακουστεί εδώ και κάποιες ημέρες είναι του 27χρονου Αλγερινού διεθνή (16 φορές) Ρασίντ Γκεζάλ.

Πριν λίγο ο Άγγλος δημοσιογράφος Ρομπ Ντόρσετ από το SkySportsNews έγραψε ότι, «οι εξτρέμ της Λέστερ Γκεζάλ και Ντιαμπατέ είναι κοντά να συμφωνήσουν την αποχώρηση τους από το σύλλογο με τη μορφή του δανεισμού. Η Ντιζόν θέλει τον Ντιαμπατέ και οι συζητήσεις είναι προχωρημένες. Όπως και στην περίπτωση του Ολυμπιακού, που επιθυμεί να ολοκληρώσει την απόκτηση του Γκεζάλ «πριν το φινάλε των μεταγραφών στην Ελλάδα το Σάββατο».

Για να δούμε αν θα προκύψει λοιπόν σήμερα και μεταγραφή Γκεζάλ! Ο (αριστεροπόδαρος) συμπατριώτης των Σουντανί και Μπενζιά, είχε στο περασμένο αγγλικό πρωτάθλημα οκτώ συμμετοχές βασικός κι 11 αλλαγή με ένα γκολ, ενώ είχε και τέσσερα παιχνίδια βασικός στο Κύπελλο και στο Λιγκ καπ με άλλα δύο γκολ. H χρηματιστηριακή αξία του είναι 8 εκ. Ευρώ και πριν ακριβώς ένα χρόνο η Λέστερ είχε πληρώσει 14 εκ. Ευρώ για την αγορά του από τη Μονακό, που τον είχε πάρει από τη Λιόν το καλοκαίρι του 2017 ως ελεύθερο.

Νομίζω ότι αν υπάρχει, ακόμη, ένας ενδοιασμός στον Ολυμπιακό για να κλείσει κι ο Γκεζάλ είναι ότι θα μαζευτούν πολλοί παίκτες σε περίπου ίδιες θέσεις στο ρόστερ. Αλλά πολλές φορές επικρατεί το, «όλοι οι καλοί χωράνε»!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.