Αστέρας: «Η Μπιλμπάο είπε "ναι", ο Βιλαλίμπρε θέλει Μπαρτσελόνα»

Γιώργος Ντυμένος
Αστέρας: «Η Μπιλμπάο είπε "ναι", ο Βιλαλίμπρε θέλει Μπαρτσελόνα»

bet365

Οι Βάσκοι αποδέχθηκαν την πρόταση των Αρκάδων για τον 23χρονο φορ, αλλά εκείνος επιθυμεί να συνεχίσει στους «μπλαουγκράνα».

Εδώ και αρκετές ημέρες η περίπτωση του Ασιέ Βιλαλίμπρε «παίζει» για τον Αστέρα και οι Ισπανοί αναφέρουν σήμερα τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την περίπτωσή του. Οπου φαίνεται πως στην Τρίπολη έφτασαν πολύ κοντά στην απόκτησή του, αλλά πλέον δύσκολα θα προχωρήσει. Αιτία είναι η επιθυμία του 23χρονου φορ να μετακινηθεί, εφόσον τελικά αποχωρήσει, στην Barcelona B και όχι εκτός Ισπανίας.

Αντίθετα η Αθλέτικ Μπιλμπάο που ανήκει φαίνεται πως αποδέχθηκε την πρόταση των Αρκάδων για τον δανεισμό του, αφού η ελληνική πρόταση ήταν η μόνη που κάλυπτε μεγάλο μέρος του συμβολαίου του, που υπολογίζεται σε περίπου 300.000 ευρώ. Πλέον το «μέτωπο» Βιλαλίμπρε φαίνεται πως ατονεί, αν και σε αυτές τις περιπτώσεις τα δεδομένα αλλάζουν ανά πάσα στιγμή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα