Μελισσανίδης: «Έχουμε το καλύτερο υλικό από την ημέρα που επέστρεψα»!

Μελισσανίδης: «Έχουμε το καλύτερο υλικό από την ημέρα που επέστρεψα»!

Gazzetta team
Μελισσανίδης: «Έχουμε το καλύτερο υλικό από την ημέρα που επέστρεψα»!

bet365

Το αφεντικό της Α.Ε.Κ. βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο των «κιτρινόμαυρων», μίλησε με τον Κωστένογλου αλλά και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας...

Όπως αναμενόταν ο Δημήτρης Μελισσανίδης πήγε στα Σπάτα και μίλησε με τον Νίκο Κωστένογλου ο οποίος, όπως έχει γίνει γνωστό, αναλαμβάνει υπηρεσιακός προπονητής έχοντας στο πλευρό του τον Ηλία Ατματσίδη ως στενό συνεργάτη. Στο προπονητικό κέντρο της Ένωσης βρέθηκε και ο Μηνάς Λυσάνδρου ο οποίος τρέχει την υπόθεση διαζυγίου με τον Καρντόσο.

Ο Μελισσανίδης μίλησε και προς τους ποδοσφαιριστές τους οποίους θέλησε να φέρει προ των ευθυνών τους... Το αφεντικό της Ένωσης έχει εστιάσει στα ζητήματα της ομάδας και τρέχει να τελειώσει τις υποθέσεις τεχνικού διευθυντή και προπονητή. Αναμένεται όπως διαβάσατε νωρίτερα στο gazzetta.gr η συνάντησή του με τον Ίλια Ίβιτς για να ακολουθήσει και το θέμα του προπονητή με τον Γκουστάβο Πογέτ.

Μιλώντας στους παίκτες ο Μελισσανίδης τόνισε: «Ολοι καταλαβαίνετε ότι περνάμε μια πολύ δύσκολη στιγμή. Στο ποδόσφαιρο είμαι 40 χρόνια και γνωρίζω πολύ καλά ότι είναι λίγες οι χαρές και πολύ περισσότερες οι πίκρες. Ολοι φταίμε για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, δεν χρειάζεται να κοιτάμε πίσω, αυτό τελείωσε! Δεν μου αρέσει να κάνω κριτική στους προπονητές, αλλά επειδή κάτι γνωρίζω από ποδόσφαιρο είμαι σίγουρος ότι και καλή ομάδα έχουμε και ίσως από τη μέρα που επέστρεψα στην ομάδα να έχουμε το καλύτερο υλικό».

Στη συνέχεια εστίασε στο ψυχολογικό κομμάτι και στον Νίκο Κωστένογλου: «Η ψυχολογία σας είναι χάλια και το βλέπω αλλά οι μεγάλοι παίκτες και οι προσωπικότητες που διαθέτουμε εδώ μέσα τώρα δείχνουν την αξία τους. Τώρα βγάζουν δύναμη και ψυχή για να γυρίσουμε το κλίμα. Το πρωτάθλημα τώρα ξεκινάει. Στη ζωή μου ήμουν πάντα αγωνιστής και δεν τα παρατάω», τόνισε για να συμπληρώσει:

«Κοιτάμε να φέρουμε νέο τεχνικό διευθυντή, νέο προπονητή αλλά μέχρι τότε θέλω να δείξετε αγάπη και σεβασμό σε έναν πρώην ποδοσφαιριστή και προπονητή της ΑΕΚ, τον Νίκο Κωστένογλου. Και όσο μπορεί να σας φανεί τρελό, έτσι για την τρέλα σας και για εσάς τους ίδιους εγώ πιστεύω ότι μπορείτε να πάτε για το διπλό στην Τουρκία».

Από την πλευρά των παικτών μίλησε ο Μάνταλος ο οποίος είπε: «Συμφωνώ με αυτό που είπε ο πρόεδρος, ότι δεν πρέπει να κοιτάμε πίσω, παρά τα όποια προβλήματα οι παίκτες έχουμε τη μεγαλύτερη ευθύνη γιατί εμείς παίζουμε και πρέπει όλοι μαζί να γυρίσουμε το κλίμα και την κατάσταση που δεν αρέσει σε κανέναν στα αποδυτήρια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα