Original σε παίκτες: «Ντροπή σας, δεν κάνετε για την ΑΕΚ»!

Original σε παίκτες: «Ντροπή σας, δεν κάνετε για την ΑΕΚ»!

Gazzetta team
Original σε παίκτες: «Ντροπή σας, δεν κάνετε για την ΑΕΚ»!

bet365

Εκπρόσωποι του μεγαλύτερου οπαδικού συνδέσμου της Ένωσης μίλησαν με σκληρά λόγια στα αποδυτήρια στους παίκτες, μετά την ήττα από την Ξάνθη.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στην ΑΕΚ μετά την ήττα από την Ξάνθη, καθώς Λυμπερόπουλος, Καρντόσο και Δημητριάδης αναμένεται να αποτελέσουν άμεσα παρελθόν. Για τους οπαδούς όμως οι παίκτες δεν είναι άμοιροι ευθυνών.

Εκπρόσωποι της Original βρέθηκαν στα αποδυτήρια και τους μίλησαν με σκληρά λόγια. «Ντροπή σας, δεν κάνετε για την ΑΕΚ. Αυτοί πριν μια εβδομάδα έχασαν για πλάκα από τον Παναθηναϊκό», τους είπαν, προσθέτοντας: «Παίρνει και κάποιους που δεν πρέπει η μπάλα, αλλά δεν κάνετε για την ΑΕΚ, Ντροπή σας. Δεν έχετε ούτε ψυχή ούτε πάθος...».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα