ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Καρντόσο: «Δεν συμφωνώ ότι η εικόνα της ΑΕΚ χειροτερεύει»

Καρντόσο: «Δεν συμφωνώ ότι η εικόνα της ΑΕΚ χειροτερεύει»

Καρντόσο: «Δεν συμφωνώ ότι η εικόνα της ΑΕΚ χειροτερεύει»

Ο Μιγκέλ Καρντόσο στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από την Ξάνθη τόνισε πως δεν συμμερίζεται την άποψη ότι η εικόνα της ΑΕΚ χειροτερεύει σε κάθε παιχνίδι, ενώ υπογράμμισε ότι κατανοεί τη δυσαρέσκεια του κόσμου.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μιγκέλ Καρντόσο στη συνέντευξη Τύπου:

Για το γεγονός ότι η εικόνα της ΑΕΚ χειροτερεύει: «Σέβομαι την ερώτηση, αλλά δεν συμφωνώ. Θεωρώ ότι σήμερα μέχρι και το 30’ είχαμε τον απόλυτο έλεγχο. Ξέραμε ότι θα παίζαμε με μια ομάδα κλεισμένη πίσω που θα μας περίμενε. Ήταν πολύ σημαντικό να έχουμε καλή κυκλοφορία και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες. Μετά την αποβολή του Ζεράλντες φυσικά τα πράγματα άλλαξαν λίγο. Είχαμε τον απόλυτο έλεγχο, αλλά σε κάποια στιγμή που χάσαμε την μπάλα δεχθήκαμε το πρώτο γκολ και αυτό μας δημιούργησε τα προβλήματα».

Για τις αποδοκιμασίες που άκουσε: «Όταν βρίσκομαι στον πάγκο δεν μπορώ να έχω υπόψη μου όλες τις αντιδράσεις. Δεν είμαι χαρούμενος και καταλαβαίνω και τον κόσμο που δεν είναι ικανοποιημένος. Οι παίκτες μου έδειξαν χαρακτήρα παρότι δεν τα καταφέραμε».

Για το αν θεωρεί ότι μπορεί να ανατρέψει την άσχημη κατάσταση: «Φυσικά. Όλο το κλαμπ μπορεί να την αλλάξει. Αν δείτε κάποιες ομάδες εμφανίζουν προβλήματα σε όλα τα πρωταθλήματα. Όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση».