Καρντόσο: «Είχαμε τον έλεγχο μέχρι την αποβολή, η Ξάνθη έβαλε δυο γκολ με δυο φάσεις»

Gazzetta team
Καρντόσο: «Είχαμε τον έλεγχο μέχρι την αποβολή, η Ξάνθη έβαλε δυο γκολ με δυο φάσεις»

bet365

Στην αποβολή του Ζεράλντες στάθηκε στις δηλώσεις του μετά την ήττα από την Ξάνθη ο Μιγκέλ Καρντόσο, υπογραμμίζοντας την αποτελεσματικότητα των Ακριτών.

Συνέχεια στα αρνητικά αποτελέσματα με κακή απόδοση έδωσε η Ένωση, που ηττήθηκε από την Ξάνθη (1-2) στην πρεμιέρα της Super League 1, με τον Πορτογάλο τεχνικό να δηλώνει πως η ομάδα του είχε τον έλεγχο ως την αποβολή του Ζεράλντες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:

«Από τη στιγμή που μείναμε με 10 παίκτες δυσκόλεψε, ως τότε είχαμε τον έλεγχο. Προσπαθήσαμε στη συνέχεια, όμως δεν τα καταφέραμε. Αν δεν κάνω λάθος, μετά την κόκκινη του Ζεράλντες η Ξάνθη έκανε δυο φάσεις και σκόραρε δυο φορές. Παίξαμε 60 λεπτά με 10 παίκτες και μάλιστα μετά από παιχνίδι μέσα στη βδομάδα, χάσαμε δυο φορές τη μπάλα και δεχθήκαμε δυο γκολ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα