Λημνιός: «Είμαστε οι αήττητοι νταμπλούχοι και θέλουμε ξανά πρωτάθλημα και Κύπελλο»

Gazzetta team
Λημνιός: «Είμαστε οι αήττητοι νταμπλούχοι και θέλουμε ξανά πρωτάθλημα και Κύπελλο»

bet365

Ο Δημήτρης Λημνιός αναφέρθηκε στην περσινή επιτυχία του ΠΑΟΚ, ευχαρίστησε τον Άμπελ Φερέιρα για την εμπιστοσύνη και τόνισε πως η ομάδα του θα τα δώσει όλα για να μπει στους ομίλους του Europa League.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» επικράτησε με 2-1 του Παναιτωλικού στην πρεμιέρα της Super League 1 και ο Έλληνας εξτρέμ υπογράμισε τους στόχους της ομάδας του για τη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο PAOK TV:

Για το ότι ξεκίνησε βασικός: «Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου για την εμπιστοσύνη. Είμαστε ένα σύνολο παικτών που αξίζουμε πολλά. Στα προηγούμενα παιχνίδια δεν ξεκίνησα βασικός άλλα αυτό είναι επιλογή προπονητή. Από εκεί και πέρα δουλεύουμε όσο περισσότερο μπορούμε στις προπονήσεις για να βγάλουμε το καλύτερο αποτέλεσμα στον αγώνα όταν ο προπονητής μας ρίξει στο παιχνίδι. Σήμερα βοήθησα την ομάδα μου είναι σημαντικό ότι ξεκινήσαμε με το δεξί και θέλω να συνεχίσουμε έτσι».

Για τους στόχους της ομάδας: «Ο πρώτος στόχος ήταν να μπούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά είδαμε τι έγινε δεν θέλω να το σχολιάσω. Είμαστε οι αήττητοι νταμπλούχοι και θέλουμε να φέρουμε κύπελλο και πρωτάθλημα στην πόλη μας και φέτος. Επίσης την Πέμπτη πρέπει να τα δώσουμε όλα για να προκριθούμε και στην επόμενη φάση του Europa League».

Για το αν είναι δύσκολο να κάνουν ανάλογη πορεία με την περσινή: «Το πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο και ανταγωνιστικό αλλά εμείς θα φτύσουμε αίμα για να τα καταφέρουμε».

Για το αν είναι σημαντικό γι αυτόν να πετυχαίνει γκολ και να βγάζει ασίστ: «Εγώ θέλω να δίνω τα πάντα για την ομάδα ανεξάρτητα από τα γκολ και τις ασίστ, από εκεί και πέρα είναι και θέμα τύχης άλλα εγώ θέλω να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό».

Για το περσινό παιχνίδι με την Μπενφίκα και την έλλειψη συγκέντρωσης που παρουσίασε η ομάδα μετά από τον αποκλεισμό από τον Άγιαξ: « Ήταν μια κακή βραδιά. Δεν μας κέρδισε η Σλόβαν εμείς χάσαμε από την Σλόβαν. Είμαστε καλύτερη ομάδα και στη ρεβάνς θα μπούμε από το πρώτο λεπτό για να πάρουμε την πρόκριση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα