Νάστος: «Κρατάμε τον βαθμό και κοιτάζουμε τη συνέχεια»

Gazzetta team
Νάστος: «Κρατάμε τον βαθμό και κοιτάζουμε τη συνέχεια»

bet365

Ο Ανέστης Νάστος εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την ισοπαλία του ΟΦΗ κόντρα στον Άρη στη Θεσσαλονίκη, «δείχνοντας» στη συνέχεια της σεζόν κι αποφεύγοντας να ορίσει κάποιον συγκεκριμένο στόχο για την ομάδα του.

Οι Κρητικοί έφυγαν με τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) από το «Κλεάνθης Βικελίδης», με τον αρχηγό τους να αναφέρεται στην καλή απόδοση της ομάδας του και στη συνέχεια της Super League 1.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:

«Κρατάμε τον βαθμό της ισοπαλίας. Νομίζω ότι μας έλειψε η διάρκεια στο παιχνίδι μας. Αυτό που μας έλειψε ήταν η διάρκεια γενικώς είχαμε καλούς συνδυασμούς στο παιχνίδι μας αλλά μας έλειψε η διάρκεια. Ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι για εμάς και αξίζουν σε όλα τα παιδιά συγχαρητήρια για την προσπάθεια. Εμείς κρατάμε τον βαθμό και προχωράμε».

Για το δύσκολο πρόγραμμα του ΟΦΗ στις πρώτες αγωνιστικές:

«Εμείς κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και πηγαίνουμε με στόχο να παίρνουμε τους βαθμούς. Στόχος μας είναι να παίζουμε παράλληλα καλό ποδόσφαιρο και βήμα-βήμα να γινόμαστε καλύτεροι».

Για τους στόχους του ΟΦΗ:

«Δεν θέλω να μιλήσω για στόχους πρώτα θα πρέπει να παρουσιάσουμε διάρκεια στο παιχνίδι μας και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο σίγουρα πρώτο στόχος είναι η παραμονή. Αλλά δεν μπορώ να ξεχωρίσω από τώρα κάποιον στόχο».

Για την μάχη με τον Ιντέγε και την συνεργασία με την υπόλοιπη άμυνα:

«Δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό σε κάποιες μονομαχίες βγήκαμε νικητές και σε κάποιες άλλες χάσαμε. Είχαμε καλή συνεργασία με την άμυνα και αυτό είναι το σημαντικό».

Για τον τεχνικό του ΟΦΗ Γιώργο Σίμο:

«Δεν είμαι ικανός να τον κρίνω αλλά είναι ένας άνθρωπος με γνώση και μπορεί να περάσει πράγματα στους ποδοσφαιριστές».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα