«Θαυμάσια ομάδα η ΑΕΚ για τον Αμπού Ζράικ, δεν έχει να ζηλέψει κάτι από Ευρωπαίους παίκτες»

«Θαυμάσια ομάδα η ΑΕΚ για τον Αμπού Ζράικ, δεν έχει να ζηλέψει κάτι από Ευρωπαίους παίκτες»

«Θαυμάσια ομάδα η ΑΕΚ για τον Αμπού Ζράικ, δεν έχει να ζηλέψει κάτι από Ευρωπαίους παίκτες»

bet365

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ιορδανίας και legend της Κλαμπ Μπριζ, Βίταλ Μπόρκελμανς μίλησε στο gazzetta.gr για τον Μοχάμεντ Αμπού Ζράικ που έκλεισε στην ΑΕΚ. «Θα υπογράψει για τέσσερα χρόνια, διαθέτει μεγάλο ταλέντο».

O 21χρονος Ιορδανός εξτρέμ της Αλ Ράμτχα, Μοχάμεντ Αμπού Ζράικ γνωστός και ως Σαραράζ θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ, κάτι που επιβεβαιώνει στο gazzetta.gr και ο Βέλγος τεχνικός της εθνικής Ιορδανίας, Βίταλ Μπόρκελμανς.

Ο επί μια τετραετία ασίσταντ του Μαρκ Βίλμοτς στο Βέλγιο και legend της Κλαμπ Μπριζ (348 ματς/23 γκολ) επιβεβαίωσε πως ο νεαρός διεθνής θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας, ενώ σκιαγράφησε το αγωνιστικό προφίλ του Μοχάμεντ Αμπού Ζράικ.

«Είναι ένα νέο παιδί με ταλέντο. Διαθέτει πολύ καλό αριστερό πόδι, του αρέσει διεισδύει στη μεγάλη περιοχή, γνωρίζει πως να κινηθεί στον αγωνιστικό χώρο, ενώ φημίζεται για τις σέντρες του. Ασφαλώς χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί στην Ελλάδα, αφού πρόκειται για εντελώς διαφορετικό επίπεδο, ενώ θα πρέπει να δουλέψει πάνω στη φυσική του κατάσταση».

Ο Μπόρκελμανς δεν έκρυψε την εκτίμηση του για την ΑΕΚ θεωρώντας πως είναι η κατάλληλη ομάδα για να ανελιχθεί ποδοσφαιρικά ο «Σαραράζ».

«Είμαι χαρούμενος που τον ξεχώρισε μια ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ, για την οποία τρέφω σεβασμό. Πρόκειται για σύλλογο που μου αρέσει και τον θυμάμαι από την εποχή που αγωνιζόμουν. Είναι μια θαυμάσια ομάδα για τον Μοχάμεντ. Πιστέψτε με από τεχνικής άποψης δεν έχει να ζηλέψει κάτι ακόμη και από Βέλγους ποδοσφαιριστές που κάνουν καριέρα σε μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους. Απλά θα χρειαστεί πίστωση χρόνου για να συνηθίσει στο επίπεδο και στους ρυθμούς προπονήσεων».

Ο Μπόρκελμανς υποστήριξε πως ο Ιορδανός εξτρέμ θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας, ενώ αποκάλυψε πως υπήρχε ενδιαφέρον και από τουρκικές ομάδες.

«Αν δεν κάνω λάθος θα υπογράψει συμβόλαιο για τέσσερα χρόνια με την ΑΕΚ. Με ενημέρωσε για τις επαφές με την ελληνική ομάδα. Του είπα πως οι οπαδοί εκεί έχουν μεγάλες απαιτήσεις, αλλά και πως πιστεύω στις δυνατότητες του. Για τον Μοχάμεντ ενδιαφέρθηκαν και τουρκικοί σύλλογοι, αλλά είμαι ικανοποιημένος που θα συνεχίσει στην Ελλάδα».

Ο άλλοτε αμυντικός της Κλαμπ Μπριζ και της εθνικής Βελγίου στο περιθώριο της αναφοράς του για τον Ζράικ δεν παρέλειψε να στείλει τους χαιρετισμούς του, σε δύο πρώην Έλληνες συμπαίκτες του, τον Αλέκο Κακλαμάνο και τον Μανώλη Καραγιάννη.

«Μου αρέσει η Ελλάδα, το φαγητό της χώρας, αλλά και το ποδόσφαιρο σας. Θα με ενδιέφερε στο μέλλον να δουλέψω σε ελληνική ομάδα. Άλλωστε έχω και δύο πολύ καλούς Έλληνες φίλους όπως είναι ο Αλέκος Κακλαμάνος και ο Μανώλης Καραγιάννης, τους οποίους είχα συμπαίκτες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα