«Μπακ με καλή τεχνική ο Νίκολιτς, από τα σπουδαιότερα ταλέντα στη Βοσνία» (vid)

«Μπακ με καλή τεχνική ο Νίκολιτς, από τα σπουδαιότερα ταλέντα στη Βοσνία» (vid)

«Μπακ με καλή τεχνική ο Νίκολιτς, από τα σπουδαιότερα ταλέντα στη Βοσνία» (vid)

bet365

Ο Βόσνιος δημοσιογράφος, Χαϊρουντίν Πρόλιτς «ακτινογραφεί» για λογαριασμό του gazzetta.gr το προφίλ του 18χρονου μπακ Νεμάνια Νίκολιτς που κλείνει ο Ολυμπιακός. «Τον ήθελαν Σαχτάρ, Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Ερυθρός Αστέρας».

Κολωνία - Ντόρτμουντ με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Ο Ολυμπιακός με συνοπτικές διαδικασίες ήρθε σε συμφωνία με την βοσνιακή Μλάντοστ για τον Νεμάνια Νίκολιτς, αφού έπειτα από ενδελεχές σκάουτινγκ πείσθηκε για την αξία του 18χρονου δεξιού μπακ, ο οποίος αγωνίζεται ήδη ως βασικός.

Για τον δεξιό μπακ της βοσνιακής ομάδας, υπήρξε σοβαρό ενδιαφέρον από Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Ερυθρό Αστέρα, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» έπεισαν τόσο τον ποδοσφαιριστή, όσο και τον πρόεδρο της ομάδας, Μενσούρ Μούσιγια προσφέροντας τα κατάλληλα εχέγγυα για την εξέλιξη της καριέρας του.

Ο αρχισυντάκτης της ιστοσελίδας, «Sport Centar», Χαϊρουντίν Πρόλιτς μιλώντας στο gazzetta.gr, έκανε λόγο για ένα μεγάλο ταλέντο, το οποίο προέρχεται από τις ακαδημίες της Σαράγεβο και ήδη έχει ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του στη Μλάντοστ.

«Ο Νίκολιτς είναι μεγάλο ταλέντο, ένα από τα σπουδαιότερα στη Βοσνία. Πρόκειται για ένα παιδί, το οποίο προέρχεται από τις ακαδημίες της Σαράγεβο που θεωρούνται οι κορυφαίες στη χώρα. Το περασμένο καλοκαίρι μεταπήδησε στην Μλάντοστ. Η πολιτική της Μλάντοστ είναι να αποκτά ταλαντούχους ποδοσφαιριστές και να τους τροφοδοτεί εν συνεχεία σε ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Ο Νίκολιτς αν και είναι μόλις 18 ετών αγωνίζεται ως βασικός. Τον περασμένο χειμώνα έφτασε μια ανάσα από την Σαχτάρ Ντόνετσκ, ενώ πρόσφατα έδωσαν μάχη για την υπογραφή του ο Ερυθρός Αστέρας και η Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Ο Νίκολιτς αγωνίζεται στη θέση του δεξιού μπακ, ενώ μπορεί να παίξει και ως χαφ.

Διαθέτει καλή τεχνική και είναι καλός στις μεταβιβάσεις του. Δεν είναι πολύ δυνατός, αλλά δείχνει προσηλωμένος στα αμυντικά του καθήκοντα. Η Σαράγεβο αν και δικαιούται χρήματα από την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, δεν θα τα διεκδικήσει κατόπιν συμφωνίας με την Μλάντοστ στο πλαίσιο της συμφωνίας για την μετακίνηση του Γκέντεον Γκούζινα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα