Παναθηναϊκός: Με Μπουζούκη, Χατζηγιοβάνη και Ζαγαρίτη στη Λαμία

Παναθηναϊκός: Με Μπουζούκη, Χατζηγιοβάνη και Ζαγαρίτη στη Λαμία

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Με Μπουζούκη, Χατζηγιοβάνη και Ζαγαρίτη στη Λαμία

bet365

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την πρώτη αποστολή της ομάδας για την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων στην Super League και στη Λαμία θα βρεθούν κανονικά οι Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης και Ζαγαρίτης.

Γρανάδα - Σεβίλλη με αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις στη Vistabet.gr. Γρανάδα - Σεβίλλη με αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις στη Vistabet.gr.

Οι «πράσινοι», το απόγευμα του Σαββάτου θα φιλοξενηθούν από την ομάδα της Φθιώτιδας για την πρεμιέρα της Super League για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 και δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα για τον Γιώργο Δώνη.

Ο Γιάννης Μπουζούκης είναι κανονικά παρών επιστρέφοντας έπειτα από τη θλάση που είχε υποστεί στην προετοιμασία επί ολλανδικού εδάφους, ο Τάσος Χατζηγιοβάνης μπαίνει επίσης στη λίστα αν και δεν είχε αγωνιστεί στο φιλικό – πρόβα με την Ξάνθη το περασμένο Σάββατο λόγω ενοχλήσεων, ενώ, ο νεαρός αριστερός μπακ, Βασίλης Ζαγαρίτης, κέρδισε θέση στην αποστολή.

Αναλυτικά:

Διούδης, Κότσαρης, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Χατζηθεοδωρίδης, Αποστολάκης, Νούνες, Πούγγουρας, Ζαγαρίτης, Κολοβός, Δώνης, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης, Μολό, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Μακέντα, Βέργος, Καμπετσής

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα