Κλείνει Νεμάνια Νίκολιτς ο Ολυμπιακός

Κλείνει Νεμάνια Νίκολιτς ο Ολυμπιακός

Gazzetta team
Κλείνει Νεμάνια Νίκολιτς ο Ολυμπιακός

bet365

Ο Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον 18χρονο Βόσνιο δεξιό μπακ ο οποίος ανήκει στην Μλάντοστ.

Κολωνία - Ντόρτμουντ με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Ακόμα μία επένδυση για τον Ολυμπιακό! Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι «ερυθρόλευκοι» είναι κοντά σε συμφωνία με τον Νεμάνια Νίκολιτς!

Πρόκειται για τον 18χρονο Βόσνιο δεξιό μπακ ο οποίος ανήκει κι αγωνίζενται στην πατρίδα του με την φανέλα της Μλάντοστ! Ηδη έχει πέντε συμμετοχές φέτος στο πρωτάθλημα της Βοσνίας ενώ συνολικά μετράει 24 επαγγελματικές συμμετοχές με τον σύλλογό του.

Ο Νεμάνια Νίκολιτς ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Σεράγεβο ενώ πρόσφατα έκανε και το ντεμπούτο του στην U21 της Εθνικής Βοσνίας (στις 5 Ιουνίου του 2019) αν και μόλις 18 ετών.

Ο Ολυμπιακός ήρθε σε συμφωνία και με τον σύλλογο του Νίκολιτς μιας και ο δεξιός μπακ δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2021. Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα ή θα παραμείνει δανεικός στην Μλόνταστ γι' ακόμη έναν χρόνο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα