Αρωνιάδης: « Στοίχημα η μετάδοση από το PAOK TV»

Αρωνιάδης: « Στοίχημα η μετάδοση από το PAOK TV»

Gazzetta team
Αρωνιάδης: « Στοίχημα η μετάδοση από το PAOK TV»

bet365

Ο Media Director του ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Αρωνιάδης, μίλησε για την τηλεοπτική μετάδοση των αγώνων του Δικεφάλου του Βορρά από το PAOK TV, την αντιπαράθεση με τη Nova, αλλά και για το ματς με την Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Σλόβαν Μπραντισλάβας - ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις στη Vistabet.gr.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM για:

-την κινητικότητα για τη μετάδοση του ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός στο PAOK TV: «Πάει καλά. Συνεχίζονται οι εγγραφές με τον ίδιο ρυθμό, όπως και την πρώτη μέρα. Υπάρχουν άλλες τρεις γεμάτες μέρες. Σήμερα ο κόσμος και όλοι στην ομάδα ασχολούμαστε με το ματς κόντρα στη Σλόβαν, που είναι πολύ σημαντικό. Από κει και πέρα, όταν τελειώσει, θα επικεντρωθούμε στο ματς της Κυριακής σε όλα τα επίπεδα, αγωνιστικά και οργανωτικά. Θέλουμε να είναι όλα έτοιμα για μια κανονική τηλεοπτική μετάδοση, που θα έχει τη μόνη διαφορά ότι θα είναι μέσω ίντερνετ, μέσω μιας απλής διαδικασίας».

-το αν υπάρχει στόχος για τις συνδρομές στην πρώτη μετάδοση του PAOK TV: «Θα το δούμε αυτό μέχρι την Κυριακή. Το πιο σημαντικό δεν είναι πόσος κόσμος θα έχει ανταποκριθεί, αλλά να δείξεις ότι μπορείς να το κάνεις. Να το καταλάβει ο κόσμος και να το δεχτεί. Όταν δημιουργείται κάτι καινούριο, συνηθίζουν να το αντιμετωπίζουν όλοι λίγο περίεργα. Υπάρχει από τον κόσμο η απορία, τι είναι και πώς θα λειτουργήσει. Αυτό που μετράει είναι να λειτουργήσει καλά. Είναι στοίχημα που δεν αφορά μόνο τον ΠΑΟΚ. Είναι βήμα προς μια αγορά που δεν υπάρχει και μπορεί να διαμορφωθεί. Επίσης, είναι κάτι που το παρακολουθούν όλοι, ανεξάρτητα από το αν είναι ΠΑΟΚ».

-τις πρωτοποριακές κινήσεις που έχει κάνει ο ΠΑΟΚ σε ό,τι αφορά τεχνολογικά Μέσα: «Τις ευκαιρίες δεν τις περιμένεις, τις δημιουργείς. Πρέπει να πάρεις αποφάσεις που μπορεί να έχουν ρίσκο, ή να ξενίζουν, αλλά κάποιος πρέπει να τις κάνει. Χαιρόμαστε που είμαστε εμείς».

-το αν είναι περίπλοκη η διαδικασία αγοράς του παιχνιδιού: «Είναι πάρα πολύ εύκολο. Η διαδικασία της αγοράς διαρκεί δύο λεπτά. Βάζεις τα στοιχεία σου, πατάς το κουμπί του pay per view και είσαι έτοιμος. Έχοντας συνδεθεί στο σύστημα, μπορείς να δεις κανονικά το παιχνίδι».

-την επιθετική απάντηση στην NOVA για το τηλεοπτικό συμβόλαιο: «Δεν θα την χαρακτήριζα επιθετική στάση. Αν υπήρξε επίθεση, δεν ήταν από εμάς. Τη δική μας στάση θα τη χαρακτήριζα δυναμική. Κάναμε την κίνησή μας, αν το θεωρεί λάθος κάποιος, θα είμαστε εδώ να το δούμε στην πορεία. Κάθε νέα κίνηση είναι ρίσκο. Πριν δημιουργηθεί η συνδρομητική, δεν υπήρχε και τώρα έχει καθιερωθεί. Δεν μπορείς να κρίνεις κάτι αν δεν το γνωρίζεις. Ο ΠΑΟΚ είναι μια εταιρία και, εννοείται, όπως οποιαδήποτε τηλεόραση εκμεταλλεύεται το προϊόν της έτσι θα κάνει και αυτός. Αν κάποιος θέλει στιγμιότυπα, πρέπει να τα πληρώσει. Έτσι λειτουργεί η αγορά».

-την πιθανότητα να βρεθεί η χρυσή τομή ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και NOVA: «Είναι πέρα από τις γνώσεις μου, συζητιέται σε κορυφαίο επίπεδο ανάμεσα στις δύο εταιρίες, δεν μπορώ να έχω άποψη. Τη δεδομένη στιγμή δεν είναι εφικτό. Σήμερα που μιλάμε, όχι. Αν κάτι αλλάξει αύριο… Ποδόσφαιρο είναι, δεν μπορείς να ξέρεις».

-την ταχύτητα σύνδεσης που χρειάζεται για να δεις χωρίς πρόβλημα ένα παιχνίδι στο PAOK TV: «Μια απλή σύνδεση αρκεί για να δεις το παιχνίδι».

-το αν υπάρχει διαφορά για τους κατοίκους του εξωτερικού: «Όχι, δεν υπάρχει τέτοιους διαχωρισμός. Πέρυσι, η λειτουργία αυτή υπάρχει μόνο εκτός Ελλάδας λόγω δικαιωμάτων. Πλέον όλοι το αγοράζουν μέσω της ίδιας διαδικασίας».

-το αν κάνει η Nova την παραγωγή: «Δεν έχει οποιαδήποτε σχέση με την μετάδοση η Nova. Την παραγωγή την κάνουμε εμείς, μέσω άλλης εταιρίας, στα στάνταρ των τοπ ελληνικών παιχνιδιών. Μέσω αυτής της παραγωγής θα υπάρχει κανονικά VAR. Έχει ήδη κανονιστεί αυτό, είναι όλα έτοιμα».

- το σημερινό ματς με τη Σλόβαν: «Εϊναι τελείως διαφορετικό από τα ματς με την Άγιαξ, το έχουν συνειδητοποιήσει όλοι. Βέβαια, δεν είναι εύκολο. Η Σλόβαν είναι πρωταθλήτρια στη χώρα της, το πήρε σχεδόν αήττητη. Σε αυτό το επίπεδο δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Με λίγη τύχη θα μπορούσε το παιχνίδι αυτό να είναι στα προκριματικά του Τσαμπιονς Λιγκ».

-το αν ξέχασαν τον Άγιαξ: «Ναι, αλλά αυτά κρίνονται στον αγωνιστικό χώρο. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ είναι αρκετά έμπειροι για να ξέρουν πως έκλεισε ένα κεφάλαιο και ανοίγουμε ένα καινούριο. Με βάση και την περσινή πορεία, Μαθαίνεις από τα λάθη σου και μπορείς να πας ένα βήμα παραπέρα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα