Αστέρας Τρίπολης: Νέα ομάδα, νέα στοιχήματα

Αστέρας Τρίπολης: Νέα ομάδα, νέα στοιχήματα

bet365

Ο Αστέρας Τρίπολης ξεκινά τη σεζόν με πολλά στοιχήματα, ελπίζοντας να αποφύγει το περσινό άγχος.

Να πάει και να μη ξανάρθει. Αυτή είναι η φράση που ακούγεται στο «Κολοκοτρώνης» μετά την αγχωτική περσινή σεζόν όπου η ομάδα σώθηκε στο τέλος.

Οι άνθρωποι του Αστέρα «χτίζουν» μια νέα ομάδα βασισμένη σε Ισπανούς παίκτες, ενώ κι ο προπονητής προέρχεται από τη χώρα της Ιβηρικής χερσονήσου.

Από τις 11 μεταγραφές που έγιναν οι 8 είναι από εκεί και στην Τρίπολη έχουν βάλει ένα μεγάλο στοίχημα: Να δώσουν την ευκαιρία να νέα παιδιά να ανεβάσουν τις μετοχές τους και να πάρουν το εισιτήριο για μεγαλύτερες ομάδες οδηγώντας τον Αστέρα πίσω στην Ευρώπη.

ΗΡΘΑΝ: Παναγιώτου, Μπόρχα Φερνάντεθ, Λουίς Φερνάντεθ, Ρέχις Κρέσπι, Ντάνιελ Σουάρεθ, Μιχαήλ, Αντζουλάς, Καπίγια, Σίτο, Μπαράλες, Αντριάν Ριέρα

ΕΦΥΓΑΝ: Τριανταφυλλόπουλος, Aθανασιάδης, Μανιάς , Μουνάφο, Ρόλε, Αραβίδης, Συρενγκέλας, Τσιμόπουλος, Καλτσάς

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Ο 34χρονος Μπόρχα Χιμένεθ θεωρείται ένας από τους πιο εξελίξιμους προπονητές στην Ισπανία. Ανέβασε τη Μιράντες, βρέθηκε να είναι στόχο 3-4 ομάδων από τη Segunda B και τελικά επέλεξε Αστέρα. Θέλει να παίζει ποδόσφαιρο κατοχής, η ομάδα του να πιέζει ψηλά και να βγάζει φάσεις. Μένει να δούμε, σαφώς, το αν θα θα καταφέρει να δώσει την ταυτότητα που θέλει στον... ολοκαίνουργιο Αστέρα.

Το αστέρι: Ιγκλέσιας. Ο αρχηχός παραμένει σταθερή αξία - ειδικά από τη στιγμή που αποχώρησε ο Νίκος Καλτσάς. Ο Αργεντινός δείχνει στα φιλικά πως μπορεί να βοηθήσει και ως επιτελικός. Οι περισσότεροι όσο μεγαλώνουν γυρίζουν προς τα πίσω. Ο Μάτι δεν φοβάται να το πάει αντίστροφα.

Θα... ανοίξει σαμπάνιες αν... Καταφέρει να βγει στην 5άδα. Ο στόχος της ομάδας είναι να τερματίσει στις ευρωπαϊκές θέσεις και να επιστρέψει στις εκτός συνόρων διοργανώσεις. Ενα καινούργιο σύνολο με νέο προπονητή και παίκτες που δεν τους ξέρουμε. Αν δούμε την ομάδα στην 5η θέση θα αξίζουν άπειρα συγχαρητήρια για το... μάτι των ανθρώπων του συλλόγου που πίστεψαν στο άγνωστο.

Θα τα... βάψει μαύρα αν... Έχει ανάλογη πορεία με την περσινή και δεν «βγει» το ισπανικό μοντέλο. Δημιουργήθηκε ένα σύνολο από την εν λόγω αγορά και το μόνο σίγουρο είναι πως στην ομάδα θέλουν να δουν πως πολύ καλά έκαναν και επένδυσαν εκεί.

Πρόβλεψη συντάκτη: Θα δούμε έναν Αστέρα που θα προσπαθεί να παίζει ποδόσφαιρο, να επιβάλλει το δικό του παιχνίδι και να μην φοβάται κανέναν. Θεωρώ πως καθετί καινούργιο θέλει χρόνο. Αν υπάρχει υπομονή και εμπιστοσύνη (αυτή είναι δεδομένη από τις κινήσεις που έγιναν), θα δούμε μια ομάδα που θα τερματίσει στην 8άδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα