«Στα κορυφαία ταλέντα της Αιγύπτου ο Μαχάρ, θα εξελιχθεί στον Παναθηναϊκό»

«Στα κορυφαία ταλέντα της Αιγύπτου ο Μαχάρ, θα εξελιχθεί στον Παναθηναϊκό»

«Στα κορυφαία ταλέντα της Αιγύπτου ο Μαχάρ, θα εξελιχθεί στον Παναθηναϊκό»

bet365

Αιγύπτιος δημοσιογράφος μίλησε στο gazzetta.gr για τον 17χρονο επιθετικό Μπιλάλ Μαχάρ, ο οποίος συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό, χαρακτηρίζοντας τον ως ένα από τα σπουδαιότερα ταλέντα της αφρικανικής χώρας.

Ο Παναθηναϊκός προέβη σε μια ακόμη επένδυση για το μέλλον με την απόκτηση του νεαρού ποδοσφαιριστή, ο οποίος γίνεται ο πρώτος Αιγύπτιος που θα φορέσει τη φανέλα του «τριφυλλιού».

Ο Μαχάρ προέρχεται από την Άραμπ Κοντράκτορς, τον σύλλογο δηλαδή που ανέδειξε τον Μοχάμεντ Σαλάχ, προτού ο νυν σούπερ σταρ της Λίβερπουλ ανοίξει τα φτερά του στην Ευρώπη.

Αρχικά θα τοποθετηθεί αρχικά στην Κ17 του Παναθηναϊκού και αν ικανοποιήσει θα προαχθεί στην Κ19.

Ο Αιγύπτιος ρεπόρτερ της εφημερίδας Akhbar El yom Foundation‎, Αχμέντ Χασάν μίλησε στο gazzetta.gr για τον συμπατριώτη του.

«'Ηταν εξαιρετικός στη β΄ ομάδα της Άραμπ Κοντράκτορς. Πρόκειται για την ομάδα στην οποία αναδείχθηκε ο Μοχάμεντ Σαλάχ και ο Μοχάμεντ Ελ Νένι. Ο Μαχάρ θεωρείται ως ένα από τα σπουδαιότερα ταλέντα της χώρας στη συγκεκριμένη ηλικία και μάλιστα είχε συμφωνήσει με την Βασιλεία. Είναι σημαντικό ότι ο Παναθηναϊκός ενέταξε στο δυναμικό του τον Μαχάρ γιατί θα του δώσει την ευκαιρία να ανέβει επίπεδο.

Ουσιαστικά θα λογίζεται επαγγελματίας σε μια ομάδα που θεωρώ πως αποτελεί το κατάλληλο βήμα για την καριέρα του. Πρόκειται για έναν γρήγορο επιθετικό που έχει αίσθηση του γκολ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα