Πανιώνιος: Η αλήθεια για Κεϊτά

Θοδωρής Βασίλης
Πανιώνιος: Η αλήθεια για Κεϊτά

bet365

Ο Αμπντουλαγιέ Κεϊτά με ανάρτηση στα social media διέψευσε τα λεγόμενα του Πανιωνίου περί προβληματικής του συμπεριφοράς. To gazzetta.gr καταγράφει τι ακριβώς συνέβη και που βρίσκεται η αλήθεια.
Ο Πανιώνιος εξέδωσε ανακοίνωση την Δευτέρα (21/8) με την οποία απαντούσε στα διάφορα δημοσιεύματα για το στάτους της μεταγραφής του Κεϊτά από την Αζαξιό, ενώ αναφέρθηκε και στην άκρως προβληματική συμπεριφορά του άσου από το Μάλι που επέδειξε κατά την περίοδο που φόρεσε την κυανέρυθρη φανέλα.
Ο Κεϊτά με ανάρτηση στο instagram τόνισε πως δεν δημιούργησε πρόβλημα στην ομάδα, ενώ χαρακτηρίζει ως ψευδείς τις κατηγορίες περί προβληματικής συμπεριφοράς. Αναλυτικά τα λεγόμενα του Κεϊτά: «Σχετικά με τη χθεσινή ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω τα εξής. Ουδέποτε δημιούργησα το παραμικρό πρόβλημα στην τότε ομάδα μου και όλοι όσοι με γνωρίζουν προσωπικά και συνεργάστηκαν μαζί μου ξέρουν ότι μοναδικός μου στόχος ήταν πάντα να βοηθήσω τον Πανιώνιο, τον προπονητή μου και τους συμπαίκτες μου. Σεβάστηκα τους πάντες και ειδικά τους φιλάθλους μας και ποτέ δεν δημοσιοποίησα την τεράστια ψυχική πίεση και τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζα από την αδικαιολόγητη παύση καταβολής μισθών μας και την αλαζονική στάση της διοίκησης που επέλεξε την κατασκευή ψευδών κατηγοριών και ιστοριών εις βάρος μου».
Η αλήθεια βέβαια είναι ότι ο Κεϊτά με την συμπεριφορά του την περσινή σεζόν είχε προκαλέσει την δυσαρέσκεια της ΠΑΕ, αλλά και του κόσμου της ομάδας τον οποίο αποδοκίμαζε σε κάθε παιχνίδι, αφού είχαν υπάρξει περιστατικά που είχαν φέρει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση τους «κυανέρυθρους».
Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Κεϊτά μετά την απομάκρυνση του Ζοσέ Ανιγκό από την τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου άλλαξε η εν γένει συμπεριφορά του, με αποτέλεσμα να εξαφανιστεί από τις υποχρεώσεις της ομάδας για σχεδόν ένα μήνα και τον Ακη Μάντζιο να περιμένει πότε θα εμφανιστεί.
Βέβαια, δεν ήταν μόνο αυτό, αφού η εξωγηπεδική του ζωή δεν ήταν η καλύτερη όπως φάνηκε από τα περιστατικά που η ΠΑΕ αναγκάστηκε να παρέμβει ώστε να μην δοθεί συνέχεια και προκληθεί θέμα ειδικά σε μια περίοδο που ο Πανιώνιος έδινε την μεγάλη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία.
Εκτός όμως από την ομάδα, ο Κεϊτά προκάλεσε και την οργή του κόσμου αφού έφτασε στο σημείο να κάνει αποθεραπεία από τον σοβαρό του τραυματισμό φορώντας φανέλα άλλης ελληνικής ομάδας και όχι του Πανιωνίου, ανεβάζοντας μάλιστα στα social media φωτογραφία με την φανέλα αυτή προκαλώντας κύμα μηνυμάτων από τους φιλάθλους της ομάδας ζητώντας την άμεση αποπομπή του από τον σύλλογο.
Πλέον, ο Κεϊτά συνεχίζει στην Αζαξιό και όπως φαίνεται καμία από τις δύο πλευρές δεν θέλει πλέον να συνεχιστεί αυτή η σχέση η οποία φάνηκε από νωρίς πως θα ήταν προβληματική.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα