Έρχονται οι… καντίνες ΠΑΟΚ! (pics)

Έρχονται οι… καντίνες ΠΑΟΚ! (pics)

Έρχονται οι… καντίνες ΠΑΟΚ! (pics)

bet365

Ακόμη μια πρωτοποριακή κίνηση από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, που αποδεικνύει στην πράξη, ότι έχει ξεφύγει από τα στενά ελληνικά πλαίσια και προχωρά με σταθερά βήματα προς τα εμπρός.

Δεν είναι μόνο η απόφαση να κρατήσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα και να δείξει με δικής της παραγωγής, μέσω του PAOK TV, το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, αλλά στη Μικράς Ασίας αποφάσισαν να εισάγουν νέα ήθη και έθιμα στα ποδοσφαιρικά γήπεδα.

Αρχής γενομένης από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος την Κυριακή (25/8) στην Τούμπα θα υπάρχουν καντίνες του ΠΑΟΚ σε ασπρόμαυρο φόντο προς εξυπηρέτηση του κοινού.

Συνολικά, θα λειτουργήσουν τέσσερις «καντίνες ΠΑΟΚ» έξω από την Τούμπα (την Κυριακή θα υπάρχει μόνο μία), οι οποίες θα είναι ανοιχτές και λειτουργούν ακόμη και τις υπόλοιπες μέρες, που δεν θα υπάρχουν αγώνες!

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:

«Νέα σεζόν, νέες προκλήσεις και νέες παροχές που έρχονται να ενισχύσουν την Matchday Experience στο γήπεδο της Τούμπας. Ο ΠΑΟΚ σε συνεργασία με την PK Group αναβαθμίζουν τις παροχές εστίασης στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου.

Το street food, άλλωστε, είναι συνυφασμένο με την ελληνική ποδοσφαιρική κουλτούρα και αποτελεί ένα από τα κομμάτια που συμπληρώνουν το γηπεδικό παζλ. Ο ΠΑΟΚ πρόκειται να δημιουργήσει τέσσερα νέα canteens πρωτότυπης κατασκευής τα οποία θα λειτουργούν καθημερινά όλο το χρόνο και θα προσφέρουν τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες τους στους τομείς του φαγητού και του καφέ.

Στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό θα κάνει πρεμιέρα η πρώτη καντίνα σε σχήμα ποτηριού καφέ, ενώ οι υπόλοιπες αναμένεται να εγκατασταθούν μέχρι τα τέλη Οκτώβρη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα