Ατρόμητος: Έπαιξε, αλλά αποχωρεί ο Κορτ

Ατρόμητος: Έπαιξε, αλλά αποχωρεί ο Κορτ

Νίκος Μαρούδας
Ατρόμητος: Έπαιξε, αλλά αποχωρεί ο Κορτ

bet365

Ο Νταβίντ Κορτ μπορεί να αγωνίστηκε στο φιλικό του Ατρόμητου με τον Διαγόρα Ρόδου, όμως αναμένεται να ακολουθήσει τον Αρμίν Μούγιακιτς στην πόρτα της εξόδου.

Μπορεί να ήρθε στον Ατρόμητο τον περασμένο Γενάρη, όμως ο Νταβίντ Κορτ φαίνεται πως δεν θα συνεχίσει στο Περιστέρι. Ο Πολωνός χαφ, δεν υπολογίζεται από τον Γιάννη Αναστασίου και παρά το γεγονός πως αγωνίστηκε στο φιλικό της Τρίτης με τον Διαγόρα Ρόδου αναμένεται να αποχωρήσει από τους Περιστεριώτες.

Ο Κορτ, φάνηκε πως δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του από τα παιχνίδια με την Λέγκια Βαρσοβίας όταν κι έμεινε εκτός αποστολής και ήδη υπάρχουν συζητήσεις για να βρεθεί η χρυσή τομή ώστε να λύσει το συμβόλαιό του. Εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν τις επόμενες ημέρες, με τον Πολωνό να είναι σχεδόν απίθανο να παραμείνει στον Ατρόμητο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα