Ατρόμητος - Διαγόρας Ρόδου 2-0

Ατρόμητος - Διαγόρας Ρόδου 2-0

Νίκος Μαρούδας
Ατρόμητος - Διαγόρας Ρόδου 2-0

bet365

Ένα γκολ του Στρούγγη στο 31', κι άλλο ένα του έτερου κεντρικού αμυντικού, Καχίλα στο 90' έκριναν το φιλικό... ξεμούδιασμα του Ατρόμητου με αντίπαλο τον Διαγόρα Ρόδου στο Περιστέρι.

Φιλική νίκη για τον Ατρόμητο κόντρα στον Διαγόρα Ρόδου με τους Περιστεριώτες να επικρατούν 2-0 χάρη σε τέρματα του Στρούγγη στο 31' και του Καχίλα στο 90'. Ο Γιάννης Αναστασίου, επέλεξε στην βασική εντεκάδα αρκετούς ποδοσφαιριστές από τους οποίους δεν είχαν πολύ ή καθόλου χρόνο συμμετοχής στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, ενώ δεν είχαν παίξει αρκετά στα προηγούμενα φιλικά.

Όσον αφορά το γκολ του Στρούγγη, αυτό ήρθε με σουτ μέσα από την περιοχή, μετά από εκτέλεση κόρνερ. Το παιχνίδι ήταν στο 1-0 μέχρι και το 90', όταν ό,ως μετά από εκτέλεση φάουλ ο Στρούγγης πήρε την κεφαλιά με τον γκολκίπερ να σώζει και τον Καχίλα από κοντά με προβολή να διαμορφώνει το τελικό 2-0.

Η αρχική εντεκάδα του Ατρόμητου: Θεοδωράκης, Τριμμάτης, Στρούγγης, Καχίλα, Ταλόχα, Κορτ, Γαρουφαλιάς, Ουγκράι, Γιακουμάκης, Νταβιότης, Ενσικουλού

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα