Σαΐνιο στο gazzetta.gr: «Γρήγορος με καλή τεχνική ο Περέα»

Σαΐνιο στο gazzetta.gr: «Γρήγορος με καλή τεχνική ο Περέα»

Σαΐνιο στο gazzetta.gr: «Γρήγορος με καλή τεχνική ο Περέα»

bet365

Ο πρώην επικεφαλής των ακαδημιών της Πόρτο, Κάρλος Σαΐνιο μίλησε στο gazzetta.gr για τον Χουάν Χοσέ Περέα, ο οποίος συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό.

Ο 19χρονος, ύψους 1.84 Κολομβιανός επιθετικός αγωνίζονταν από τον Ιούλιο του 2018 με την Β΄ ομάδα της Πόρτο αριθμώντας τρεις συμμετοχές στο UEFA Youth League, το οποίο κατέκτησαν οι «Δράκοι» με τον Περέα να έχει χρόνο συμμετοχής στον τελικό.

Ο Περέα στο παρελθόν θήτευσε στις ακαδημίες της Σάλτσμπουργκ, ενώ πριν από λίγες μέρες έφτασε μια ανάσα από την μεταπήδηση του στην Κρίλια Σοβέτοφ.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, ο οποίος εργάστηκε ως επικεφαλής των ακαδημιών της Πόρτο, Κάρλος Σαΐνιο σκιαγράφησε στο gazzetta.gr το αγωνιστικό προφίλ του Περέα.

«Ασφαλώς και τον γνωρίζω. Πρόκειται για έναν ταλαντούχο ποδοσφαιριστή. Είναι γρήγορος και διαθέτει καλή τεχνική κατάρτιση. Μπορεί να αγωνιστεί ως φορ, αλλά και ως εξτρέμ διότι είναι πολύ κινητικός. Είναι δυνατό παιδί με μεγάλη αποφασιστικότητα και διάθεση να κάνει καριέρα. Ο Παναθηναϊκός αποτελεί καλή επιλογή για τον Περέα, αλλά θεωρώ πως θα χρειαστεί χρόνο για να προσαρμοστεί».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα